You are not logged in

Vragen?Bel Ons Op: 020 2611 746
  • Persoonlijk advies van onze expert
  • Dagelijkse verzending, snel in huis
  • Verzending €3,95, vanaf €50 gratis
  • 45 Dagen tijd om te ruilen
  • Persoonlijk advies
  • Snelle levering
  • 45 Dagen ruilen

Edwin Jagger - 3-delige Super badger scheerset (ivoor)

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 203,95

Deze smaakvolle 3-delige scheerset bestaat uit een elegant ivoorkleurig scheermes, geschikt voor een Gilette Mach3 mesje, een scheerkwast (super badger) van hoge kwaliteit dassenhaar en een bijpassende scheerkwasthouder.

Scheermes - ivoorkleurig
Dit smaakvolle en traditionele scheermes is handgemaakt van de beste materialen. Het is geschikt voor een Gilette Mach3 mesje. Ideaal voor een precieze en zachte scheerbeurt.

Super badger scheerkwast – ivoorkleurig
Deze klassieke Edwin Jagger scheerkwast is voorzien van super badger dassenhaar. Super budger wordt vaak gekozen de zachte maar luxe en effectieve prestaties. De combinatie van deze kwast, heet water en scheercrème zorgt voor een rijke en romige schuimtextuur om het scheren te vergemakkelijken.

Scheerkwasthouder
Deze handgemaakte houder is het perfecte accessoire om uw scheerkwast te laten drogen en te bewaren. Door de nieuwste technologie te combineren met de vaardigheden van ambachtsmannen is deze elegante houder van zeer hoge kwaliteit. De houder is afgewerkt met massief messing en een luxe chroom laag.

Hoe te gebruiken
Een scheerkwast van dassenhaar is waarschijnlijk het belangrijkste onderdeel van je scheeruitrusting. In deze gids leggen we je uit hoe je de scheerkwast kunt gebruiken en onderhouden.

Bij de aanvang van de scheerbeurt is de eerste stap het weken van de scheerkwast in warm water. Tegelijkertijd wordt het scheermes is warm water gelegd zodat deze warm is tijdens het scheren. Zo snijdt het mes beter door de stugge haren heen. De kwast mag na ongeveer een a twee minuten uit het water worden gehaald en lichtelijk worden uitgeschud. Knijp er nog even kort in om overvloedig water te verwijderen. De kwast is nu klaar om een scheerzeep of crème op te schuimen. *Kijk even bij onze scheercrèmes en scheerzepen voor een gedetailleerde uitleg over hoe je deze producten correct gebruikt.

Om er voor te zorgen dat je kostbare kwast nog heel wat jaren mee kan is het van belang deze grondig te reinigen na iedere scheerbeurt. Dit valt niet altijd mee omdat resten scheerschuim diep in de kwastharen kunnen wegzinken. De beste manier is om de kwast omhoog onder een lopende kraan te houden en deze goed uit te spoelen. Na ongeveer een minuut spoelen moet de kwast even uitgeknepen worden. Tijdens het uitknijpen kan nog even goed worden gecontroleerd of er nog scheerschuim uit de kwastharen lekt. Laat de kwast met de haren omlaag drogen. Zo druipt al het water en laatste restanten scheerschuim uit de kwast in plaats van in de kwast.

Nog een laatste tip die we kunnen geven om de kwast langer mee te laten gaan is om de borstel éénmaal per jaar schoon te maken met blanke natuur azijn. Vermeng één deel azijn met negen delen water en leg de kwast hier gedurende twee minuten in. De kwast hierna drogen in een ruimte met voldoende zuurstof voordat deze weer word opgeborgen.
Extra informatie
Merk Edwin Jagger
Razor Type Gilette Mach3
  • WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN :
  • 9,2 uit 10 (1500+ BEOORDELINGEN)