You are not logged in

Vragen?Bel Ons Op: 020 2611 746
  • Persoonlijk advies van onze expert
  • Dagelijkse verzending, Nederland & België
  • Gratis verzending in NL, Vanaf €50
  • 45 Dagen tijd om te ruilen
  • Persoonlijk advies
  • Snelle levering
  • 45 Dagen ruilen
Verkoop

5 paar Sir Beecs cederhouten schoenspanners

* Verplichte velden

Beschikbaarheid: Op voorraad

Normaal: € 117,50

Aanbieding € 100,00

Vijf paar cederhouten schoenspanners van Sir Beecs in luxe uitvoering.

Houd je schoenen in optimale conditie met deze cederhouten schoenspanners.

Door het verstelbare neusblok is het mogelijk de schoenspanners perfect passend te maken voor je schoenen en deze zo in model te houden. Daarnaast voorkomen de spanners dat er kreukjes en scheurtjes in het leer optreden, waardoor je schoenen langer meegaan.

De spanners zijn gemaakt van 100% onbehandeld cederhout. Dit zorgt ervoor dat de spanners vocht opnemen dat in de schoen is getrokken. Dit maakt dat het leer beter kan ademen en minder snel beschadigt. Daarnaast doodt cederhout bacteriën terwijl het een heerlijk, frisse cedergeur achterlaat in je schoenen.


Bestel je voor de eerste keer schoenspanners en ben je niet zeker over de maat? Geen zorgen! Binnen Nederland bieden we de mogelijkheid om de schoenspanners de eerste keer gratis retour te sturen.


Er wordt tijdens de productie van deze schoenspanners veel aandacht besteed aan onze hoge kwaliteitseisen. Het voor- en achterblok worden in één handeling uit één stuk massief hout vervaardigd, waardoor de hiel en neus van de schoenspanners mooi op elkaar aansluiten. Eventuele oneffenheden die na de productie overblijven worden met de hand nagelopen en weggeschuurd, op die manier kunnen wij de best verkrijgbare kwaliteit garanderen. De metalen onderdelen zijn gekozen om hun duurzame karakter, waardoor de spanners ook over twintig jaar je schoenen nog goed op spanning zetten.

Cederhouten schoenspanners zijn de basis van een goede verzorging van je schoenen. De spanners zijn beschikbaar in de maten 39 t/m 50. Mocht je een halve maat dragen, adviseren wij de eerstvolgende hele maat te bestellen. De spanners zijn verstelbaar waardoor er naar boven en naar beneden nog ongeveer een halve maat speling is, zo kunnen de spanners optimaal op de schoen worden afgesteld.

TIP: Schuur de spanners één keer per jaar heel licht op voor die heerlijke ceder geur en een optimale werking.

EU 38 39 40 41 42 43 44
UK 5 5.5-6 6.5 7-7.5 8 8.5-9 9.5-10
  45 46 47 48 49 50  
10.5 11-11.5 12-12.5 13 13.5-14 14.5-15
Hoe te gebruiken

Wij adviseren om bij aankoop van een nieuw paar schoenen direct een paar schoenspanners aan te schaffen. Het is van belang om direct na het dragen van de schoenen de schoenspanners in de schoenen te plaatsten om kreuken in het leer te voorkomen. De schoenspanners van Sir Beecs zijn eenvoudig door middel van een kruiskop schroevendraaier in de breedte verstelbaar. Hierdoor kun je de spanners in de lengte een halve maat kleiner of groter instellen. Doordat de spanner breder word ingesteld zal deze namelijk minder ver de schoen in schuiven en vice versa.
De verzorging van je kostbare schoenen begint daadwerkelijk bij een paar goede schoenspanners. Wanneer kreuken of zelfs barsten ontstaan in het leer heeft poetsen nog weinig zin. Dus start niet te laat met het gebruiken van een goed paar schoenspanners.

  • WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN :
  • 9,2 uit 10 (1600+ BEOORDELINGEN)