Wil je goed voor je schoenen zorgen? Wij vertellen hoe je dat doet! | Bekijk onze Keuzehulp om je op weg te helpen.
Doorgaan naar inhoud

Scheerzeep aloë vera

€6,95

Mühle Aloë Vera scheerzeep

Deze scheerzeep met Aloë Vera extracten, heeft een kalmerende en hydraterende werking. Het verzorgt, voedt en beschermt de huid.

Doorsnede scheerzeep 60 mm.

Tips voor gebruik

Scheercrèmes worden voornamelijk gebruikt door "wet shavers" en scheerenthousiasten. Een scheerzeep is ten opzichte van een scheercrème iets minder gebruikersvriendelijk omdat deze enkel door gebruik van een scheerborstel kan worden aangebracht. We beginnen met de meest basis tip die we kunnen geven bij het gebruiken van scheerzeep. Bij scheerzeep heb je per scheerbeurt slechts een fractie van de hoeveelheid nodig van welke je normaliter zou gebruiken bij een scheerschuim of scheergel. Veel mensen gebruiken vanuit het beginsel al te veel scheercrème en te weinig water wat in een droog schuim resulteert en een negatieve invloed heeft op de scheerbeurt.

Het aanbrengen met een borstel
Start met het weken van de scheerborstel in warm water. Bevochtig hierna ook het gezicht kort met warm water. Neem de scheerborstel uit het water en schudt deze licht uit. Knijp daarna licht in de borstel om overvloedig water uit de borstel te verwijderen. Begin hierna met het "laden" van de borstel met schuim. Dit doe je door ronddraaiende bewegingen over de zeep te maken waardoor deze begint te schuimen. Het duurt meestal ongeveer 30 seconden voordat er genoeg schuim op de borstel zit.

*Als je per ongeluk te veel water hebt verwijderd is dit geen probleem. Druppel dan simpelweg wat nieuw water op de borstel en ga dan weer verder.

Wanneer je genoeg schuim hebt gecreëerd kan deze met de borstel op het gezicht worden aangebracht. Doe dit met kleine ronddraaiende bewegingen totdat het gehele gezicht bedekt is met een gelijke laag schuim. Om te controleren of het schuim daadwerkelijk vochtig genoeg is kan je de borstel borstel tegen het opgeschuimde gedeelte van het gezicht te houden en deze daarna hier weer van af nemen. Wanneer de borstel enigszins blijft plakken is er niet genoeg water gebruikt. Je kunt dan water toevoegen door water op de borstel te druppelen en deze wederom over het gezicht te halen.


Kom je er niet uit?
Stel je vraag aan één van onze experts. Of gebruik onze keuzehulp.

Persoonlijk advies

via Whatsapp

Gratis verzending

in Nederland vanaf €50

Vragen? Bel ons

+31 (0)20 26 11 746

Dagelijkse verzending

Nederland & België