You are not logged in

Vragen?Bel Ons Op: 020 2611 746
  • Persoonlijk advies van onze expert
  • Dagelijkse verzending, Nederland & België
  • Gratis verzending in NL, Vanaf €50
  • 45 Dagen tijd om te ruilen
  • Persoonlijk advies
  • Snelle levering
  • 45 Dagen ruilen

Amsterdam Super Trunk Show 2022: zaterdag 1 oktober! Binnenkort meer informatie.
Schrijf je vast in voor het evenement om niks te missen.

Terugblik: Amsterdam Super Trunk Show

Op 7 maart 2020 openden we de deuren van de eerste editie van de Amsterdam Super Trunk Show. Het was een geweldige dag waarop we meer dan 300 bezoekers hebben mogen ontvangen. Gezien het de eerste editie van de Amsterdam Super Trunk Show was en tegelijkertijd het Corona virus voor al veel onzekerheid zorgde zijn we blij dat zo veel mensen er alsnog voor kozen om het event te bezoeken om hun liefde voor schoenen en stijl te tonen. We willen de deelnemende merken bedanken voor hun tijd en inzet. Samen hebben we er een geweldig succes van gemaakt! We geven je graag een samenvatting van het event middels fotografie.

Direct na het openen van de deuren stroomde er mensen binnen en was er een goede sfeer. Bezoekers waren erg geïnteresseerd in de schoenen en de verschillende aanwezige merken. Als voorzorgsmaatregel stonden er in de ruimte meerdere bordjes geplaatst om aan te geven dat het ok was om geen handen te schudden, en de herinnering om vaak grondig je handen te wassen. Zo hebben we de verdere verspreiding van het virus zo veel mogelijk proberen te remmen. Met dat uit de weg, laten we je graag wat zien hoe het was op de Amsterdam Super trunk Show.

De locatie stond al snel vol met mensen

     
Arturo schoenen met handgepatineerde schoenen + Het Indische merk Bridlen met hun voordelige goodyear welted schoenen     
Edward Green samen met The Hand + Skolyx & TLB tafel     
Sons of Henrey met hun nieuwe lijn sneakers + Zwartjes met Crockett & Jones, Magnanni and Santoni

Om 14:00 was het tijd voor het eerste kampioenschap schoenpoetsen! De comeptitie werd mede mogelijk gemaakt door Saphir, Dumco en The ShoeCare-Shop. De schoenen die gepoetst moesten worden waren van Magnanni en werden verzorgd door Zwartjes. Het doel was om de schoenen binnen 20 minuten zo glanzend mogelijk te poetsen. De drie finalisten waren Theo Frijn, Mike Reuvekamp en Jan Quinten Oskam. Alle kandidaten waren goed in hun element wat zorgde voor een spannende wedstrijd met zeer gelijke resultaten! Er kan er echter slechts één winnen en dat was dit jaar Theo Frijn. Gefeliciteerd met de titel!

     
Er was forse competitie tussen de kandidaten     
Voor de competitie werd er nog vriendelijk gesproken + Ze beginnen al goed te glanzen     
De jury bestaande uit + Bas v. Exter van The ShoeCare-Shop, Marc Moura, eigenaar van Saphir en Yvo van Regteren Altena + De winnaar is Theo Frijn!