You are not logged in

Vragen?Bel Ons Op: 020 2611 746
 • Persoonlijk advies van onze expert
 • Dagelijkse verzending, Nederland & België
 • Gratis verzending in NL, Vanaf €50
 • 45 Dagen tijd om te ruilen
 • Persoonlijk advies
 • Snelle levering
 • 45 Dagen ruilen

How To - Royal Shoeshine

Poetstijd: 25 minuten                    Moeilijkheidsgraad: Gemiddeld

  Kijk onderaan de pagina voor de in deze guide gebruikte producten!

Royal Shoeshine
Jouw nette schoenen verdienen de beste behandeling, zodat ze er goed uit zien en nog jarenlang mee gaan. De Royal Shine is een uitgebreide behandeling waarin we de schoenen grondig reinigen, voeden en laten glanzen met de beste producten die op de markt beschikbaar zijn. Ga als volgt te werk:

1. Begin met het verwijderen van vuil en zand met een borstel of vochtige doek.
2. Het reinigen van de schoenen doe je met een cleaner. Breng wat van de vloeibare Saphir Renomat aan op een katoenen doek en test op een onopvallende plek om er zeker van te zijn dat de Renomat het gewenste resultaat zal geven. Wrijf de schoen dan volledig in met Renomat en verwijder hiermee de oude poetslagen. Verwijder als je klaar bent alle achtergebleven Renomat van de schoenen met een droge katoenen doek.
3. Breng vervolgens Saphir Renovateur aan met een insmeerdoek, verdeel evenredig over de schoen en laat drogen. Renovateur is een zeer voedend product. Laat voor vijf minuten drogen en borstel uit met een paardenharen borstel.
4. Breng daarna Saphir Pommadier aanmet gebruik van een inpoetsdoek en verdeel de crème evenredig. Laat vijf minuten drogen. Pommadier voedt, herkleurt, beschermt en geeft een zachte glans. Borstel uit met een paardenharen borstel. Herhaal, afhankelijk van de staat van de schoenen, dit proces tot 3 keer toe.
5. Tenslotte, behandel je de schoenen met een combinatie van Saphir Mirror Gloss en Saphir Pate de Luxe om een prachtige diepe glans te creëren. Bouw laagjes schoenwas op met Mirror Gloss en gebruik vervolgens een klein beetje Pate de Luxe om de glans te verfijnen. Mirror shine enkel de neus en hiel van de schoen om barstjes in de was te voorkomen. Voor een volledige mirror shine guide klik hier.
- Optioneel: Poets voor een extra hoge glans de schoenen op met een Saphir poetshandschoen.

Artikelen 1 tot 12 van 14 in totaal

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Artikelen 1 tot 12 van 14 in totaal

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2