You are not logged in

Vragen?Bel Ons Op: 020 2611 746
  • Persoonlijk advies van onze expert
  • Dagelijkse verzending, Nederland & België
  • Gratis verzending in NL, Vanaf €50
  • 45 Dagen tijd om te ruilen
  • Persoonlijk advies
  • Snelle levering
  • 45 Dagen ruilen

How To - Tas verzorgen

Poetstijd: 10 minuten                    Moeilijkheidsgraad: Makkelijk

 
Kijk onderaan deze pagina voor de in deze guide gebruikte producten!

Je leren tas heeft net als je schoenen regelmatig onderhoud nodig. Saphir Lotion is hiervoor het perfecte product. Na regelmatig gebruik van je tas droogt het leer langzaam uit en vervagen kleuren. Donkere tinten worden wat lichter en zwart krijgt een wat grijzere look. Dit willen we natuurlijk voorkomen, niet alleen omdat het er een stuk mooier uitziet, maar ook omdat je tas dan een stuk langer meegaat. Droog leer kan namelijk scheuren waar verzorgd/flexibel leer simpelweg zou meebuigen. Met Saphir Lotion voorkomen we dit probleem, de lotion is op basis van natuurlijke en dierlijke oliën die het leer voeden en na uitborstelen weer laten glanzen. Ga als volgt te werk:

1. Neem de Saphir Lotion en een Inpoetsdoek en probeer de lotion allereerst op een onopvallend plekje op de tas, zodat je kunt zien of de Lotion het gewenste effect heeft. Als het leer heel droog is zal het direct een stuk donkerder worden.

2. Als je tevreden bent, breng dan op de volledige tas egaal een dun laagje lotion aan en laat het daarna 5 minuten intrekken tot alle Lotion in het leer is getrokken.

3. Borstel of poets de tas even met een doek of borstel om de laatste resten lotion te verwijderen en de natuurlijke glans van het leer te herstellen. Je tas is nu weer goed verzorgd en warm van kleur!

4. (Optioneel) Spuit je tas in met Super Invulner spray voor extra bescherming tegen regen en vocht.

5 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

5 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina