You are not logged in

Vragen?Bel Ons Op: 020 2611 746

Over ons

Distinctly Different

Bij Distinctly Different is klanttevredenheid het allerbelangrijkst. Dat begint bij het selecteren van producten van de allerhoogste kwaliteit en het geven van persoonlijk en uitgebreid advies aan onze klanten. Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van luxe schoenverzorging, scheerproducten en luxe cadeaus voor mannen. Distinctly Different is opgericht door een team jonge ondernemers en heeft als doel traditionele producten en gebruiken nieuw leven in te blazen. Hierbij leren wij veel van degenen die ons voorgingen en doen wij zelf bepaalde dingen net even different, zodat het verzorgen van je schoenen en jezelf levendiger en leuker wordt.

Wij zijn dan wel een online shop, maar we zijn van mening dat een persoonlijke benadering een aankoop veel prettiger maakt, en dat de kans van slagen ook vele malen groter is. Dat is één van de redenen dat wij naast onze webshops ook een fysieke showroom hebben geopend in de Amsterdamse Pijp. Wil je graag een product in het echt zien? Stuur ons dan even een bericht via ons contactformulier en dan zorgen wij dat het product voor je klaar ligt bij ons in de showroom.

Kortom, wij doen er alles aan om ervoor te zorgen  dat je een kijkje komt nemen bij Distinctly Different als je op zoek bent naar luxe producten of cadeaus. Hopelijk tot snel!

Volg ons op Instagram en Facebook voor nieuws over onze site en producten en profiteer van aanbiedingen.

 

Contact

Klik hier voor ons contactformulier

e: support@distinctly-different.com
t: +31(0)20 2611 746

 

Bedrijfsgegevens

Distinctly Different Office & Showroom
Tolstraat 186hs
1074VN Amsterdam 

KvK-nummer: 34358784
BTW-nummer: NL8212.70.710.B01

 Kantoor Distcintly Different