You are not logged in

Vragen?Bel Ons Op: 020 2611 746
 • Persoonlijk advies van onze expert
 • Gewoon dagelijkse verzending
 • Verzending €3,95, vanaf €50 gratis
 • 45 Dagen tijd om te ruilen
 • Persoonlijk advies
 • Gewoon dagelijkse verzending
 • 45 Dagen ruilen

Ben je opzoek naar een bijzonder, uniek en persoonlijk cadeau? 

Met onze personalisatieservice kunnen we een leuk cadeau omtoveren naar een bijzonder cadeau, doormiddel van laser gesneden gravure. Een elegante gravure zet elk geschenk om in een uniek en persoonlijk cadeau voor je dierbaren.

Persoonlijke gravures zijn het perfecte cadeau voor bijzondere gelegenheden. Bijvoorbeeld het afstuderen van je kinderen, het trouwjubileum van je ouders of een verjaardag van je geliefde.  Met onze lasergravure is het mogelijk om een naam, initialen, datum, logo of zelfs een bericht in onze producten te graveren.

Veel van onze producten zijn zeer geschikt voor het graveren. Bijvoorbeeld onze schoenkisten, borstels, schoenspanners, schoenspanner labels of whiskyglazen. Stuur ons een bericht en we zullen je verder helpen met elke vraag. Op het moment plannen we alle gravures in op bepaalde datums, dit vanwege de hoge opzetkosten.

Gravuredata:

 • Week van 20 januari       (deadline bestellen 14 januari)
 • Week van 17 februari       (deadline bestellen 17 februari)
 • Week van 16 maart       (deadline bestellen 16 maart) (1-2 weken vertraagd ivm het Corona virus)
 • Week van 27 april       (deadline bestellen 26 april) (Gegraveerde bestellingen worden na 1-2 weken na graveren verstuurd)

Levering van de kisten uiterlijk één week na het laseren.

Direct bestellen:

Schoenpoetskisten
Schoenspanners 
Schoenspanner labels 
Borstels 
Whisky set

Belangrijk om te weten

Vanwege het grotere formaat van de Distinctivo en de beukenhouten kisten, kunnen deze helaas niet in het hout worden gegraveerd. In plaats daarvan gebruiken we een plaatje met een messing look. Dit plaatje voorzien we een persoonlijke lasergravure. De Distinctivo heeft het plaatje aan de binnenkant van het deksel, de beukenhouten kist krijgt het plaatje aan de bovenkant van de kist.

Hoe werkt het?

Geef aan wat voor gravure je wilt hebben en wij regelen het voor je. Op het moment verwerken wij alle gepersonaliseerde opdrachten op één vast moment in de maand. Dit is vanwege de hoge opstartkosten van het proces. Prijzen voor het graveren van een schoenpoetskist beginnen bij €15, afhankelijk van de grootte van de gravure. De kisten worden uiterlijk één week na het graveren geleverd.

Mocht je het gegraveerde product eerder nodig hebben, geen probleem! Met onze spoedservice kunnen we het product binnen enkele dagen leveren. Houdt er rekening mee, dat we bij een spoedopdracht naast de €15 voor de gravure, ook een toeslag van €30 rekenen vanwege de hoge opstart kosten. De €30 toeslag wordt slechts eenmaal per opdracht berekend. Mocht je meerdere gravure producten bestellen, dan betaal je slechts eenmalig €30.

In het geval van een spoedopdracht zijn we te bereiken op:

Tel: 020 2611 746
E-mail: support@distinctly-different.com

 

Prijzen

Schoenspanners € 45,-                                               
Schoenspanner labels  € 7,50
Borstels  € 27,50 
Whisky Set  € 117,50 
Schoenpoetskisten 
 - Groot  € 15,- 
 - Medium  € 19,50 
 - Klein  € 22,50 
 - Plaat gravure  € 17,50 (beschikbaar in één maat) 
Spoedopdracht  € 30, - opstartkosten  + kosten van gravure 

Voorbeelden formaat gravures.