You are not logged in

Vragen?Bel Ons Op: 020 2611 746
  • Persoonlijk advies van onze expert
  • Dagelijkse verzending, Nederland & België
  • Gratis verzending in NL, Vanaf €50
  • 45 Dagen tijd om te ruilen
  • Persoonlijk advies
  • Snelle levering
  • 45 Dagen ruilen

Ben je opzoek naar een bijzonder, uniek en persoonlijk cadeau? 

Met onze personalisatieservice kunnen we een leuk cadeau omtoveren naar een bijzonder cadeau, doormiddel van een lasergravure. Een elegante gravure zet elk geschenk om in een uniek en persoonlijk cadeau voor je dierbaren.

Persoonlijke gravures zijn het perfecte cadeau voor bijzondere gelegenheden. Bijvoorbeeld het afstuderen van je kinderen, het trouwjubileum van je ouders of een verjaardag van je geliefde.  Met onze personalisatie service is het mogelijk om een naam, initialen, datum, logo of zelfs een bericht in onze producten te graveren.

Veel van onze producten zijn zeer geschikt om te graveren. Bijvoorbeeld onze schoenkisten, borstels, schoenspanners, schoenspanner labels of whiskyglazen. Stuur ons een bericht en we helpen je graag verder. Op het moment plannen we alle gravures in op bepaalde datums, dit vanwege de hoge opzetkosten. Zie onze gravuredate hieronder:

Gravuredata:

  • Week van 18 april      (deadline bestellen 14 april) (Gegraveerde bestellingen worden vaak dezelfde week verstuurd anders de week erop)
  • Week van 20 juni      (deadline bestellen 16 juni) (Gegraveerde bestellingen worden vaak dezelfde week verstuurd anders de week erop)
  • Week van 29 augustus     (deadline bestellen 25 augustus) (Gegraveerde bestellingen worden vaak dezelfde week verstuurd anders de week erop)

Levering van de gepersonaliseerde producten uiterlijk één week na het plaatsen van de gravure.

Direct bestellen:

Schoenpoetskisten
Schoenspanners 
Schoenspanner labels 
Borstels 

Belangrijk om te weten

Vanwege het grotere formaat van de Distinctivo en de beukenhouten kisten, kunnen deze helaas niet in het hout worden gegraveerd. In plaats daarvan gebruiken we een plaatje met een messing look. Dit plaatje voorzien we een persoonlijke lasergravure. De Distinctivo heeft het plaatje aan de binnenkant van het deksel, de beukenhouten kist krijgt het plaatje aan de bovenkant van de kist.

Hoe werkt het?

Geef aan wat voor gravure je wilt hebben en wij regelen het voor je. Op het moment verwerken wij alle gepersonaliseerde opdrachten op één vast moment in de maand. Dit is vanwege de hoge opstartkosten van het proces. Prijzen voor het graveren van een schoenpoetskist beginnen bij €15, afhankelijk van de grootte van de gravure. De kisten worden uiterlijk één week na het graveren geleverd.

Mocht je het gegraveerde product eerder nodig hebben, geen probleem! Met onze spoedservice kunnen we het product binnen enkele dagen leveren. Houdt er rekening mee, dat we bij een spoedopdracht naast de €15 voor de gravure, ook een toeslag van €30 rekenen vanwege de hoge opstart kosten. De €30 toeslag wordt slechts eenmaal per opdracht berekend. Mocht je meerdere gravure producten bestellen, dan betaal je slechts eenmalig €30.

In het geval van een spoedopdracht zijn we te bereiken op:

Tel: 020 2611 746
E-mail: support@distinctly-different.com

 

Prijzen

Schoenspanners € 45,-                                               
Schoenspanner labels  € 7,50
Borstels  € 27,50 
Whisky Set  € 117,50 
Schoenpoetskisten 
 - Groot  € 15,- 
 - Medium  € 19,50 
 - Klein  € 22,50 
 - Plaat gravure  € 17,50 (beschikbaar in één maat) 
Spoedopdracht  € 30, - opstartkosten  + kosten van gravure 

Voorbeelden formaat gravures.