You are not logged in

Vragen?Bel Ons Op: 020 2611 746

Persoonlijke inscriptie voor schoenpoetskist

Een cadeau nog persoonlijker maken? Erg leuk voor een verjaardag, jubileum of bijvoorbeeld als afstudeercadeau. Of wellicht dat je voor jezelf een exceptionele schoenpoetskist wil creëren. Bij ons is dit mogelijk. Met onze personalisatie service maken wij de meest elegante lasergravures. Zo ben je gegarandeerd van een unieke schoenpoetskist.

Let op: Door de grotere afmeting van de Distinctivo kist en de beukenhouten kisten kunnen deze helaas niet direct in het hout gegraveerd worden. In plaats daarvan hebben deze schoenpoetskisten een plaatje met een messing look. Dit plaatje voorzien we dankzij een lasergravure van persoonlijke boodschap en maakt een smaakvolle toevoeging op de schoenpoetskist. De Distinctivo kisten krijgen het plaatje aan de binnenkant van de deksel geplaatst. De beukenhouten kisten krijgen het plaatje aan de voorkant van de kist geplaatst. Voor verdere impressies en beeldmateriaal verwijzen we je graag naar de afbeeldingen op deze pagina.

Geef aan welke naam, felicitatie, datum, initialen, etc. op de kist moet komen, kies het letterype en bestel. Wij laseren je inscriptie dan bij de volgende sessie in de deksel van de kist.

Op dit moment verwerken wij alle gepersonaliseerde opdrachten op één vast moment per maand. Dit is vanwege de hoge opstartkosten van het proces.

De vaste kosten van een gravure bedragen €15 voor het graveren van een kleine gravure. De kisten worden uiterlijk in de week na het laseren uitgeleverd, maar vaak nog in diezelfde week.

Heb je een kist eerder nodig, dan is dat vaak ook mogelijk. Spoedopdrachten kunnen meestal binnen een aantal werkdagen worden geleverd. Voor een spoedopdracht rekenen wij naast de minimale € 15 voor de gravure ook een toeslag voor de opstartkosten van € 30. Die toeslag wordt slechts eenmaal per opdracht berekend, dus mocht je meerdere kisten bestellen, dan betaal je die € 30 slechts eenmalig. In geval van een spoedopdracht kun je ons bellen of mailen.


Prijzen:

Prijzen voor de gravures zijn als volgt:

Klein: €15.00

Medium: €19.50

Groot: €22.50

Plaat gravure: €12.50 (beschikbaar in één maat)

Express-service: €15,00 voor bijvoorbeeld de kleinste gravure, €30 opstartkosten (eenmalig)

Klik hier om de gravure data te bekijken!

Gravure groottes:

Keuze uit klein, middelgroot of groot. Let op dat het Elegante lettertype vaak mooier is bij kortere teksten omdat dan de letters groter kunnen worden gegraveerd.

 

 

Lettertypes:
Traditioneel

Elegant

Ons advies: Gebruik het Elegant-Edwardian font enkel voor initialen. Gebruik voor langere teksten of volledige voor - en achternamen het Traditioneel - Times font.

Characters left: 50

* Verplichte velden

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 15,00
 • WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN :
 • 9,2 uit 10 (1250+ BEOORDELINGEN)
 • Persoonlijk advies

  van onze experts

 • Dagelijkse verzending

  Altijd snel in huis

 • Verzending €3,95

  Vanaf €50 gratis

 • 45 dagen tijd

  om te ruilen