You are not logged in

Vragen?Bel Ons Op: 020 2611 746
  • Persoonlijk advies van onze expert
  • Dagelijkse verzending, Nederland & België
  • Gratis verzending in NL, Vanaf €50
  • 45 Dagen tijd om te ruilen
  • Persoonlijk advies
  • Snelle levering
  • 45 Dagen ruilen

Saphir Leather Cleaner

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 17,50

Saphir Médaille d'Or Leather Cleaner.

Met Leather Cleaner van Saphir Médaille d'Or reinig je eenvoudig gladde leersoorten. Het verwijdert vuil, vet, resten van oude schoenpoets en siliconen (van goedkope schoenpoets). Door Saphir Médaille d'Or Leather cleaner te gebruiken herstel je de schoenen in hun oude glorie. De cleaner is geschikt voor praktisch alle gladde leersoorten zoals kalfsleer, cordovan en geoliede leersoorten. De reinger is eenvoudig aan te brengen middels een doek. Qua werking is het product vergelijkbaar met Saphir Renomat. Na de schoenen volledig gereinigd te hebben kan je de schoenen weer van nieuwe schoenpoets voorzien. We raden aan in volgorde van gebruik: Renovateur, Pommadier en Pate de Luxe.

 

Hoe te gebruiken

Saphir Médaille d'Or Leather Cleaner is perfect om te gebruiken bij het verwijderen van vuil en oude schoenpoetslagen. Wanneer je bijvoorbeeld een synthetische laag schoenwas wilt verwijderen van je schoenen kun je dit goed met deze Cleaner doen. Daarna kan je je schoenen voorzien van een verse natuurlijke waslaag. Tip: Om zeker van te zijn dat het leer van je schoen correct reageert op de Leather Cleaner, raden we je aan eerst een kleine testhoeveelheid aan te brengen op een onopvallende plek van de schoen. Voor een behandeling heb je nodig:


 Saphir Leather Cleaner (Cleaner)
 Katoenen doek (bijv. oud t-shirt) of insmeerdoek


1. Houd de doek op de opening van de fles Cleaner en draai de doek en fles in een beweging om zodat de doek de Cleaner opneemt. (Tip! Er is niet veel Cleaner nodig om de volledige schoen te reinigen. Begin dus met een kleine hoeveelheid).


2. Reinig de schoen met Cleaner door deze met kleine ronddraaiende bewegingen over het leer te wrijven. In de meeste gevallen is twee draaibewegingen over één plek voldoende om de oude schoenpoets verwijderd te hebben De doek zal vrij snel vies/donker worden van de oude lagen schoenpoets. Schrik hier niet van dit is namelijk normaal en ook de bedoeling.


3. Veeg de schoenen na de behandeling nog even kort droog. Laat de schoenen 5 minuten drogen voordat je verder gaat met bijvoorbeeld een schoencrème of schoenwas.


Schoenpoetsen raden wij je aan te doen met de populaire en veelzijdige producten van Saphir zoals Saphir Renovateur, Saphir Pommadier crème en Saphir Pate de Luxe schoenwas. Allen afkomstig van de prestigieuze Médaille d'Or lijn. De producten van Saphir Médaille d'Or zorgen dat je schoenen in optimale conditie blijven.

Een tip van onze expert:

<p>"Saphir Médaille d'Or Leather Cleaner is het luxere broertje van Renomat. Perfect om je schoenen volledig te ontdoen van oude, doffe schoenpoets"</p>
  • WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN :
  • 9,2 uit 10 (1600+ BEOORDELINGEN)