You are not logged in

Vragen?Bel Ons Op: 020 2611 746
  • Persoonlijk advies van onze expert
  • Dagelijkse verzending, snel in huis
  • Verzending €3,95, vanaf €50 gratis
  • 45 Dagen tijd om te ruilen
  • Persoonlijk advies
  • Snelle levering
  • 45 Dagen ruilen

Saphir natuurlijke reiniger

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 16,50

Saphir Médaille d'Or natuurlijke cleaner

Met de natuurlijke cleaner van Saphir Médaille d'Or reinig je eenvoudig gladde leersoorten. De natuurlijke formule is ideaal om oude schoenwas, vuil en vlekken te verwijderen zonder het leer aan te tasten. Hierdoor is Saphir natural cleaner een plantaardig alternatief voor Saphir Renomat en wekelijks te gebruiken om je schoenen schoon te houden. Verhoudingsgewijs heeft deze cleaner ook een vrij neutrale geur, wat fijn is als je meerdere schoenen wilt schoonmaken. De cleaner is geschikt voor praktisch alle gladde leersoorten zoals kalfsleer, cordovan en geoliede leersoorten.

Onze aanbeveling:

Wil jij je schoenen wekelijks effectief schoonmaken, oude schoenwas verwijderen en vlekken uit het leer verwijderen zonder dat je het leer aantast? Gebruik dan Saphir Natural Cleaner. Wil je een oud paar schoenen eenmalig volledig ontdoen van alle oude schoenwas en/of hardnekkige synthetische schoenpoets? Gebruik dan Saphir Renomat. Ook bij olie of vetvlekken raden we aan om Renomat te gebruiken.

Hoe te gebruiken

Saphir natuurlijke reiniger is perfect om te gebruiken bij het verwijderen van vuil en oude schoenpoetslagen. Wanneer je bijvoorbeeld een synthetische laag schoenwas wilt verwijderen van je schoenen kun je dit goed met deze Cleaner doen. Daarna kan je je schoenen voorzien van een verse natuurlijke waslaag. Tip: Om zeker van te zijn dat het leer van je schoen correct reageert op de natuurlijke reiniger, raden we je aan eerst een kleine testhoeveelheid aan te brengen op een onopvallende plek van de schoen. Voor een behandeling heb je nodig:


 Saphir natuurlijke reiniger (Cleaner)
 Katoenen doek (bijv. oud t-shirt) of Saphir insmeerdoek


1. Houd de doek op de opening van de fles Cleaner en draai de doek en fles in een beweging om zodat de doek de Cleaner opneemt. (Tip! Er is niet veel Cleaner nodig om de volledige schoen te reinigen. Begin dus met een kleine hoeveelheid).


2. Reinig de schoen met Cleaner door deze met kleine ronddraaiende bewegingen over het leer te wrijven. In de meeste gevallen is twee draaibewegingen over één plek voldoende om de oude schoenpoets verwijderd te hebben De doek zal vrij snel vies/donker worden van de oude lagen schoenpoets. Schrik hier niet van dit is namelijk normaal en ook de bedoeling.


3. Veeg de schoenen na de behandeling nog even kort droog. Laat de schoenen 5 minuten drogen voordat je verder gaat met bijvoorbeeld een schoencrème of schoenwas.


Schoenpoetsen raden wij je aan te doen met de populaire en veelzijdige producten van Saphir zoals Saphir Renovateur, Saphir Pommadier crème en Saphir Pate de Luxe schoenwas. Allen afkomstig van de prestigieuze Médaille d'Or lijn. De producten van Saphir Médaille d'Or zorgen dat je schoenen in optimale conditie blijven.

Een tip van onze expert:

"Saphir Natural cleaner is het 100% natuurlijke alternatief voor Renomat. Gezien deze cleaner iets milder is dan Renomat is het zeer geschikt om je schoenen maandelijks even mee op te frissen."
  • WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN :
  • 9,2 uit 10 (1500+ BEOORDELINGEN)