You are not logged in

Vragen?Bel Ons Op: 020 2611 746
  • Persoonlijk advies van onze expert
  • Dagelijkse verzending, Nederland & België
  • Gratis verzending in NL, Vanaf €50
  • 45 Dagen tijd om te ruilen
  • Persoonlijk advies
  • Snelle levering
  • 45 Dagen ruilen

Saphir Omninettoyant suede reinger

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 17,30

Saphir Médaille d'Or Omninettoyant suède reiniger.

Omninettoyant is een schoonmaakmiddel en vlekverwijderaar voor suède, nubuck en textiel. Deze reiniger is absoluut essentieel voor de verzorging van je suède producten. Om je schoenen in optimale conditie te houden is het noodzakelijk ze van tijd tot tijd te reinigen met deze shampoo. Zo verwijder je opgehoopt vuil.
Omninettoyant bevat een oplosmiddel dat diep tot het suède doordringt en zo vuil verwijdert. Daarnaast herstelt het tegelijkertijd de originele kleur van je schoenen.

Met Omninettoyant gaan je suède schoenen jaren mee.

TIP: Omninettoyant kan ook worden gebruikt om leren schoenen schoon te maken voordat je schoenpoets of was aanbrengt. Door een klein scheutje van het schoonmaakmiddel bij het water te gooien en een doek te gebruiken, kun je je leren schoenen effectief reinigen.

Hoe te gebruiken

Voor een grondige reiniging van suède raden wij je aan Saphir Medaille d'Or Omninettoyant te gebruiken. Met deze suèdeshampoo verwijder je vlekken en ander opgehoopt vuil. Voor een optimale behandeling met Saphir Medaille d'Or Omninettoyant heb je nodig:


 Saphir Medaille D'Or Omninettoyant
 Saphir Medaille D'Or Crêpe borstel


1. Meng ongeveer 1 deel Omninettoyant met 3 delen water.


2. Breng Omninettoyant Cleaner aan op de schoenen met de bijgeleverde borstel


3. Wrijf de schoenen volledig in met de Omninettoyant suède shampoo totdat ze overal even vochtig zijn 


4. Weghalen /schoonmaken van de Omninettoyant Cleaner met water. Gebruik de borstel om het water in het suède te borstelen totdat het suède niet meer schuimt


Wij adviseren je al je suède schoenen te verzorgen en te reinigen met de populaire en veelzijdige producten van Saphir. Zoals Saphir Gommadin Saphir Omninettoyant en Saphir Super Invulner. Allen afkomstig van de prestigieuze Médaille d'Or lijn. De producten van Saphir Médaille d'Or zorgen dat je suède schoenen in optimale conditie blijven.

Voorraad status: Direct leverbaar

  • WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN :
  • 9,2 uit 10 (1600+ BEOORDELINGEN)