You are not logged in

Vragen?Bel Ons Op: 020 2611 746
  • Persoonlijk advies van onze expert
  • Dagelijkse verzending, Nederland & België
  • Gratis verzending in NL, Vanaf €50
  • 45 Dagen tijd om te ruilen
  • Persoonlijk advies
  • Snelle levering
  • 45 Dagen ruilen

Saphir Pommadier set van 3 samples

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

€ 5,50

Saphir Médaille d’Or schoencrème, Pommadier sample.

Deze Pommadier schoencrème is een 100% natuurlijke verzorging voor uw leren schoenen. De crème bevat dierlijke oliën, shea boter, bijenwas en zeven andere voedende typen was. Door de natuurlijke formule vormt de crème niet alleen een beschermende laag op de schoen, maar trekt de crème ook onmiddellijk in. Hierdoor beschermt het de schoen van binnenuit.

Pommadier schoencrème is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Met deze kleine verpakkingen kan je gemakkelijk en enefficiënt bepalen welke kleur het beste past bij je schoenen. Vergeet niet om een praktische kleurenkaart mee te bestellen zodat je voor al je schoenen kunt bepalen welke kleur je nodig hebt. Set van drie stuks.

TIP: Deze crème is het beste aan te brengen met een insmeerborstel en/of insmeerdoek.

Klik hier voor de digitale Saphir Médaille d'Or kleurenkaarten.

Hoe te gebruiken

Saphir Medaille d'Or Pommadier schoencrème is het beste aan te brengen met een insmeerborstel of insmeerdoek. Om je schoenen optimaal te kunnen behandelen met Pommadier heb je nodig:


 Saphir Medaille D'Or Pommadier schoencrème
 Insmeerdoek
 Insmeerborstel / Uitpoetsborstel


1. Smeer de schoen in door gebruik van een insmeerborstel of insmeerdoek. Doe dit in kleine draaiende bewegingen. Zo masseer je de crème volledig in het leer.


2. Laat de crème gedurende 5 minuten in het leer trekken


3. Om de schoenen te laten glanzen dien je deze uit te poetsen met een uitpoetsborstel. Voor het beste resultaat adviseren wij je dit met een borstel van 100% paardenhaar te doen


Schoenpoetsen raden wij je aan te doen met de populaire en veelzijdige producten van Saphir zoals Saphir Renovateur, Saphir Pommadier crème en Saphir Pate de Luxe schoenwas. Allen afkomstig van de prestigieuze Médaille d'Or lijn. De producten van Saphir Médaille d'Or zorgen dat je schoenen in optimale conditie blijven.

Extra informatie
Merk The ShoeCare-Shop
  • WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN :
  • 9,2 uit 10 (1600+ BEOORDELINGEN)