You are not logged in

Vragen?Bel Ons Op: 020 2611 746
  • Persoonlijk advies van onze expert
  • Dagelijkse verzending, Nederland & België
  • Gratis verzending in NL, Vanaf €50
  • 45 Dagen tijd om te ruilen
  • Persoonlijk advies
  • Snelle levering
  • 45 Dagen ruilen

Saphir Renovateur

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 16,20

Saphir Médaille d'Or Renovateur, 75ml.

De Renovateur conditioner is de ideale voedende crème voor je favoriete paar schoenen. Het is een absolute “must have” voor elke liefhebber van mooie schoenen. De formule, gebaseerd op nertsolie en bijenwas, voorziet je schoenen van de broodnodige voedingsstoffen die het leer soepel en zacht houden. Lees meer over Saphir Renovateur.

Renovateur kun je het beste gebruiken na een grondige reiniging met Saphir Renomat en/of voor het aanbrengen van schoencrème (Pommadier) en schoenwas (Pate de Luxe of Mirror Gloss). 

Gebruik Saphir Renovateur na een grondige reinigingsbeurt om het leer nieuw leven in te blazen. Daarnaast zorgt Renovateur er voor dat nieuw aangebrachte schoencrème beter aan de schoen hecht waardoor er een egaler resultaat ontstaat.

TIP: Voor een perfect resultaat adviseren wij eerst Renovateur te gebruiken om het leer te herstellen in zijn originele staat. Vervolgens kan je de behandeling afronden met Saphir Pommadier. Hiermee breng je de originele kleur van het leer terug.

Lotion of Renovateur?
Weet je niet of je beter Lotion of Renovateur kunt kiezen? Het verschil zit hem voornamelijk in hoe, hoe vaak en waarvoor je de producten gebruikt. Saphir Lotion is een veelzijdige conditioner en cleaner voor leer. Je kan hem gebruiken voor de dagelijkse reiniging van je schoenen, maar ook voor bijvoorbeeld je leren jas, tas en leren meubilair. Saphir Renovateur is een dikkere en vettere conditioner die ontzettend rijk is aan natuurlijke oliën zeer geschikt voor de verzorging van leer en je leren schoenen. Omdat hij wat dikker en vetter is, is hij iets minder geschikt voor grotere stukken leer en kan je hem ook iets minder vaak gebruiken omdat het leer sneller verzadigd raakt.

Wist je dat?
Schoensmeer en schoenpoets, en schoenverzorging generieke termen zijn voor producten die (leren) schoenen verzorgen? We hebben het persoonlijk liever over schoencrème, schoenwas, of leer conditioners om duidelijk onderscheid te maken tussen producten en hun ieder unieke kwaliteiten. Weet je niet zeker welke producten jij nodig hebt voor je schoenen? Neem dan even contact op met onze experts. Die helpen je graag verder.

Hoe te gebruiken

Saphir Medaille d'Or Renovateur verzorgende schoencrème is het beste aan te brengen met een insmeerborstel of insmeerdoek. Saphir Renovateur is een crème die voornamelijk wordt gebruikt voor het voeden van het leer. Na de behandeling met Renovateur kun je nog Pate de Luxe of Pommadier gebruiken om je schoenen te laten glanzen. Om je schoenen optimaal te kunnen behandelen met Renovateur heb je nodig: 


 Saphir Medaille D'Or Renovateur schoencrème
 Insmeerdoek 
 Uitpoetsborstel / insmeerborstel


1. Smeer de schoen in met een insmeerborstel of insmeerdoek. Doe dit in kleine draaiende bewegingen. Zo masseer je de crème volledig in het leer


2. Laat de crème gedurende tenminste 10 minuten in de schoenen trekken


3. Borstel de Renovateur daarna licht uit om zo overtollige crème van de schoen te verwijderen


Schoenpoetsen raden wij je aan te doen met de populaire en veelzijdige producten van Saphir zoals Saphir Renovateur, Saphir Pommadier crème en Saphir Pate de Luxe schoenwas. Allen afkomstig van de prestigieuze Médaille d'Or lijn. De producten van Saphir Médaille d'Or zorgen dat je schoenen in optimale conditie blijven.

Een tip van onze expert:

“Gebruik Renovateur aan het begin van je schoenpoetsbeurt om je schoenen mild te reinigen en de poriën van het leer open te zetten voor de crème en was die volgen. Gebruik, na Renovateur altijd een crème en/of was om je schoenen te laten glanzen en goed te beschermen”
  • WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN :
  • 9,2 uit 10 (1600+ BEOORDELINGEN)