You are not logged in

Vragen?Bel Ons Op: 020 2611 746

Saphir Reptan crème

Saphir Reptan crème (50ml) voor de verzorging en bescherming van reptielenleer zoals krokodillen- en slangenleer.

De crème wordt geleverd met een insmeerdoek. Met deze crème blijven schoenen van reptielenleer in optimale conditie. De crème is kleurloos.

Hoe te gebruiken

De Reptan schoencrème is het beste aan te brengen door gebruik van de bijgeleverde insmeerdoek. Om de fijne structuur van de Reptan crème tot beter tot uiting te laten komen adviseren wij u een borstel met geitenhaar te gebruiken. Het geitenhaar heeft namelijk een grotere dichtheid en is daarom zachter dan een regulier borstel met paardenhaar. Het haar is ook dunner en dus zachter. Hierdoor poetst u de crème beter tussen de naden en groeven van het exotische reptielenleer en krast de borstel niet in het leer zelf. Om uw schoenen optimaal te kunnen behandelen met Reptan crème hebt u nodig:

 Saphir Medaille D'Or Reptan schoencrème
 Uitpoetsborstel 100% geitenhaar

1. Smeer de schoen in door gebruik van de bijgeleverde insmeerdoek. Doe dit in kleine draaiende bewegingen. Zo masseert u de crème volledig in het leer

2. Laat de crème gedurende 5 minuten in de schoenen trekken

3. Om de schoenen te laten glanzen dient u deze uit te poetsen met een uitpoetsborstel. Wij adviseren dat u dit doet met een borstel van 100% geitenhaar

Schoenpoetsen raden wij u aan te doen met de populaire en veelzijdige producten van Saphir zoals Saphir Renovateur, Saphir Pommadier crème en Saphir Pate de Luxe schoenwas. Allen afkomstig van de prestigieuze Médaille d'Or lijn. De producten van Saphir Médaille d'Or zorgen dat uw schoenen in optimale conditie blijven.

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 13,25
 • WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN :
 • 9,2 uit 10 (1250+ BEOORDELINGEN)
 • Persoonlijk advies

  van onze experts

 • Dagelijkse verzending

  Altijd snel in huis

 • Verzending €3,95

  Vanaf €50 gratis

 • 45 dagen tijd

  om te ruilen