You are not logged in

Vragen?Bel Ons Op: 020 2611 746
  • Persoonlijk advies van onze expert
  • Dagelijkse verzending, Nederland & België
  • Gratis verzending in NL, Vanaf €50
  • 45 Dagen tijd om te ruilen
  • Persoonlijk advies
  • Snelle levering
  • 45 Dagen ruilen

Saphir Saddle Soap

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 8,95

Geschikt voor het grondig reinigen en herstellen van grovere en olieachtige leersoorten. Dit product bevat glycerine en is idealiter aan te brengen met een insmeerborstel, of met de bijgeleverde spons. De zeep is kleurloos en dus voor iedere kleur leer te gebruiken.

Renomat of Saddle Soap?
Als je op zoek bent naar een middel waarmee je oude schoenpoets eenvoudig van je schoenen verwijderd dan adviseren we je Renomat te nemen. Renomat is ook zeer geschikt als vlekverwijderaar en kan eenvoudig op zeer specifieke punten worden toegepast. Zijn je schoenen erg vies, en zitten ze bijvoorbeeld onder de modder? Was dan je schoenen met Saddle Soap. Met deze leerzeep was je de gehele schoen in combinatie met water. Daarna dienen je schoenen minimaal een dag te drogen voordat je verder kan met de behandeling.

Hoe te gebruiken

Saphir Saddle Soap is de eerste stap bij het renoveren van je schoenen. Na het reinigen kunnen de schoenen worden gevoed met Renovateur en daarna opgepoetst met schoencrème en schoenwas. Om je schoenen optimaal met Saphir saddle soap te behandelen heb je nodig: 


 Saphir Saddle Soap
 (Optioneel) Insmeerborstel


1. Maak de meegeleverde spons of extra aangeschafte insmeerborstel vochtig door deze kort in lauw water te dompelen


2. Veeg licht met de spons of borstel over de Saphir Saddle Soap heen. (Wij raden met weinig zeep te beginnen en deze op een onopvallende plek op te schoenen aan te brengen om te testen hoe het leer reageert)


3. Breng de Saddle Soap met draaiende bewegingen aan op het leer totdat je de hele schoen hebt ingezeept


4. Maak de  schoenen schoon met water en veeg de schoenen droog met een schone doek en laat deze verder drogen voordat je verder gaat met het invetten en poetsen van uw schoenen. Het liefst een hele nacht na het schoonmaken. Laat ze natuurlijk opdrogen, zet ze bijvoorbeeld niet bij de verwarming


Schoenpoetsen raden wij je aan te doen met de populaire en veelzijdige producten van Saphir zoals Saphir Renovateur, Saphir Pommadier crème en Saphir Pate de Luxe schoenwas. Allen afkomstig van de prestigieuze Médaille d'Or lijn. De producten van Saphir Médaille d'Or zorgen dat je schoenen in optimale conditie blijven.

  • WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN :
  • 9,2 uit 10 (1600+ BEOORDELINGEN)