You are not logged in

Vragen?Bel Ons Op: 020 2611 746

Saphir schoenspanners

Saphir cederhouten schoenspanners in luxe uitvoering.

Je schoenen blijven in optimale conditie met deze cederhouten schoenspanners van Saphir.

Door het verstelbare neusblok is het mogelijk de schoenspanner perfect passend te maken voor je schoen en deze zo in model te houden. Daarnaast voorkomen de spanners dat er kreukjes en scheurtjes in het leer optreden, waardoor je schoenen langer meegaan. Deze spanners zijn gemakkelijk uit de schoen te halen met de ring op het hielblok.

De spanners zijn gemaakt van 100% onbehandeld cederhout. Dit zorgt ervoor dat de spanners vocht opnemen dat in de schoen is getrokken. Dit maakt dat het leer beter kan ademen en minder snel beschadigt. Daarnaast doodt cederhout bacteriën terwijl het een heerlijk, frisse cedergeur achterlaat in je schoenen.

Een cederhouten schoenspanner is de basis van een goede verzorging van je schoen. De spanners zijn beschikbaar in de maten 39 t/m 46. Mocht je een halve maat hebben, adviseren wij de eerstvolgende hele maat te bestellen.

Het hielgedeelte van deze spanners is wat smaller uitgevoerd dan onze Sir Beecs spanners.

!! Let op, de Saphir schoenspanners vallen groot, wij adviseren daarom om deze spanners een maat kleiner te kiezen dan de daadwerkelijke schoenmaat !!

Onze algemene maattabel:

Sizing table

* Verplichte velden

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 41,50
 • WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN :
 • 9,2 uit 10 (1250+ BEOORDELINGEN)
 • Persoonlijk advies

  van onze experts

 • Dagelijkse verzending

  Altijd snel in huis

 • Verzending €3,95

  Vanaf €50 gratis

 • 45 dagen tijd

  om te ruilen