You are not logged in

Vragen?Bel Ons Op: 020 2611 746

Schoenpoetskist Saphir Exotique

Saphir Médaille d'Or Schoenpoetskist Exotique

Deze smaakvolle schoenpoetskist (22,5x13x20,5cm) is gemaakt van exotisch hout, gelakt en afgewerkt met een messing sluiting en leren handvat.

Met deze Saphir Médaille d'Or set verzorg je de schoenen optimaal.

2x Saphir Médaille d'Or insmeerborstels (1x donker, 1x licht);
2x Saphir Médaille d'Or Pommadier borstels;
2x Saphir Médaille d'Or uitpoetsborstels (1x donker, 1x licht);
4x Saphir Médaille d'Or Pate de Luxe schoenwas (100ml), in de kleuren 01 zwart, 02 kleurloos, 03 lichtbruin en 05 donkerbruin;
1x Luxe uitpoetsdoek van Saphir, 100% katoen;
1x Saphir Médaille d'Or Renovateur;

Klik hier voor de Saphir Médaille d'Or kleurenkaarten.

Meer informatie


Saphir Médaille d'Or borstels;
De Saphir borstels zijn afgewerkt met 100% paardenhaar en hebben een handvat gemaakt van exotisch hout. De zachte paardenharen zorgen voor een prachtige glans op je schoenen.


Saphir Médaille d'Or Pate de Luxe schoenwas;
Deze luxe schoenwas is 100% natuurlijk en bevat zeven verschillende soorten was, zoals dieren, planten en mineralen. Elk type was heeft een speciale eigenschap, waaronder glans, geur, voeding, verzachting en bescherming.
De was is speciaal samengesteld om een hoogwaardige glans te geven aan je leren schoenen. Pate de Luxe is op basis van een pijnboom terpentine en carnauba was (welke is gewonnen uit de bladeren van een Braziliaanse palmboom). Door deze volstrekt natuurlijke formule is het verschil met een andere schoenwas direct waarneembaar. 
Met deze was behoud je de glans van je schoenen en in combinatie met onze overige producten blijven je schoenen zo goed als nieuw.


Saphir Médaille d'Or Renovateur;
De Renovateur Reiniger en Conditioner is als vloeibaar goud voor je favoriete paar schoenen. Het is een absolute “must have” voor elke liefhebber van mooie schoenen. De formule, gebaseerd op nertsolie, voorzie je schoenen van de hoognodige voedingsstoffen die het leer soepel en zacht houden.
Renovateur is niet voor niets Saphir’s bekendste en populairste product. Met deze crème blijven je leren producten in optimale conditie.

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 295,00
 • WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN :
 • 9,2 uit 10 (1250+ BEOORDELINGEN)
 • Persoonlijk advies

  van onze experts

 • Dagelijkse verzending

  Altijd snel in huis

 • Verzending €3,95

  Vanaf €50 gratis

 • 45 dagen tijd

  om te ruilen