You are not logged in

Vragen?Bel Ons Op: 020 2611 746
  • Persoonlijk advies van onze expert
  • Dagelijkse verzending, Nederland & België
  • Gratis verzending in NL, Vanaf €50
  • 45 Dagen tijd om te ruilen
  • Persoonlijk advies
  • Snelle levering
  • 45 Dagen ruilen

Saphir Lotion

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 13,80

Saphir Médaille d'Or Lotion, 125ml.

Is het beste in:   Voeden
Ook goed in:   Milde reiniging
Meest gebruikt voor:   Meeste gladde leersoorten, schoenen
Combineer met:   - Pommadier
  - Pate de Luxe en Mirror Gloss 


Het gebruik van Saphir Lotion raden wij aan als eerste stap bij het verzorgen van je gladleren schoenen, wanneer je geen diepe reiniging zoals met Renomat toepast. Deze lotion, op basis van bijenwas en ultra voedende nertsolie, reinigt, verzorgt en beschermt al je leren producten. Breng de lotion aan op de schoen met een bij voorkeur katoenen insmeerdoek en laat even intrekken tot de lotion droog en mat oogt. Borstel uit met een paardenharen borstel en er zal al een matte glans op de schoen verschijnen. Vervolg de behandeling van je schoenen hierna met Saphir PommadierPate de Luxe en Mirror Gloss.

De lotion is in essentie een lichtere versie van de Saphir Renovateur en zorgt voor een matte glans. Daarmee is zij naast de behandeling van schoenen ook zeer geschikt voor het verzorgen van leren tassen en jassen, maar ook voor grotere leren items zoals meubels en auto interieur.

Lotion of Renovateur?
Weet je niet of je beter Lotion of Renovateur kan kiezen? Het verschil zit hem voornamelijk in hoe, hoe vaak en waarvoor je de producten gebruikt. Saphir Lotion is een veelzijdige conditioner en cleaner voor leer. Je kan hem gebruiken voor een dagelijkse reiniging van je schoenen, maar ook voor bijvoorbeeld je leren jas, tas en leren meubilair. Saphir Renovateur is een dikkere en vettere conditioner die ontzettend rijk is aan natuurlijke oliën zeer geschikt voor de verzorging van leer en je leren schoenen. Omdat hij wat dikker en vetter is, is hij iets minder geschikt voor grotere stukken leer en kan je hem ook iets minder vaak gebruiken.
 

Hoe te gebruiken

Deze lotion van Saphir Medaille d'Or is een lichtere en minder geconcentreerde variant van de Saphir Medaille d’Or Renovateur. Doordat deze minder geconcentreerd is, is deze lotion zeer geschikt voor de behandeling van grotere leren producten zoals meubilair, tassen en jassen. Natuurlijk kun je je schoenen ook gewoon met de lotion behandelen. Om je schoenen optimaal te kunnen behandelen met Lotion heb je nodig:

 Saphir Medaille D'Or Lotion
 Uitpoetsborstel
 Insmeerdoek


1. Smeer de schoen in met een insmeerdoek. Doe dit in kleine draaiende bewegingen. Zo masseer je de lotion volledig in het leer


2. Laat de lotion gedurende 5 minuten in de schoenen trekken


3. Borstel de schoenen licht uit met de uitpoetsborstel om overtollige lotion te verwijderen en een lichte glans te creëren


4. Poets de schoenen op met een katoenen doek, dit kan eventueel met dezelfde doek als die je voor het insmeren hebt gebruikt


Schoenpoetsen raden wij je aan te doen met de populaire en veelzijdige producten van Saphir zoals Saphir Renovateur, Saphir Pommadier crème en Saphir Pate de Luxe schoenwas. Allen afkomstig van de prestigieuze Médaille d'Or lijn. De producten van Saphir Médaille d'Or zorgen dat je schoenen in optimale conditie blijven.

Een tip van onze expert:

"Lotion is een geweldige conditioner en cleaner en een manier om je schoenen even snel op te knappen als je met haast de deur uit moet. In contrast met Renovateur opent Lotion niet de poriën van het leer en heeft daardoor niet perse direct opvolging nodig qua behandeling."
  • WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN :
  • 9,2 uit 10 (1600+ BEOORDELINGEN)