Wil je goed voor je schoenen zorgen? Wij vertellen hoe je dat doet! | Bekijk onze Keuzehulp om je op weg te helpen.
Doorgaan naar inhoud

Scheercrème Jermyn Street Collection 60ml

€11,95

Taylor of Old Bond Street Jermyn Street Collection.

Nu in speciale reisverpakking! Deze scheercrème voor de gevoelige huid heeft een moderne, frisse geur met vleugen citrus en geeft mooi glad en romig schuim. De scheercrème heeft een verzorgende en beschermende werking, voor het perfecte scheerresultaat.

Parabenenvrij.

Tips voor gebruik

Scheercrème's worden voornamelijk gebruikt door "wet shavers" en scheerenthousiasten. Een goede scheercrème is volgens hen nu eenmaal een onmisbaar onderdeel van hun scheerroutine. In deze scheergids beschrijven we drie verschillende werkwijzen om scheercrème te gebruiken.

1. Met de hand
2. Met een borstel
3. Met een borstel en scheerkom

We beginnen met de meest basis tip die we kunnen geven bij het gebruiken van scheercrèmes. Bij scheercrèmes heb je per scheerbeurt slechts een fractie van de hoeveelheid nodig van welke je normaliter zou gebruiken bij een scheerschuim of scheergel. Veel mensen gebruiken vanuit het beginsel al te veel scheercrème en te weinig water wat in droog schuim resulteert en een negatieve invloed heeft op de scheerbeurt.

Met de hand
Een groot voordeel van een scheercrème is dat deze direct met de hand op het gezicht kan worden toegepast. Ook al is dit niet de beste manier, het is wel ontzettend handig wanneer je bijvoorbeeld op reis bent en geen zin hebt om een scheerborstel mee te nemen. Begin met het bevochtigen van het gezicht met warm water. Neem een amandelgrootte hoeveelheid aan scheercrème en verdeel deze over beide wangen. Maak daarna de handig opnieuw vochtig en masseer de scheercrème met kleine ronde bewegingen op het gezicht. Ga hier mee door totdat het gehele gezicht bedekt is met een gelijke laag scheercrème.

Met een borstel
Start met het weken van de scheerborstel in warm water. Bevochtig hierna ook het gezicht kort met warm water. Neem de scheerborstel uit het water en schudt deze licht uit. Knijp daarna licht in de borstel om overvloedig water uit de borstel te nemen. Neem daarna een amandelgrootte hoeveelheid aan scheercrème en duw deze licht in de haren van de borstel. Breng de scheercrème daarna aan door de borstel met kleine ronder bewegingen over het gezicht te laten gaan. Je kan testen of je genoeg water hebt gebruikt om je schuim te maken. Dit doe je door de borstel tegen het opgeschuimde gedeelte van het gezicht te houden en deze daarna hier weer vanaf te nemen. Als de borstel enigszins blijft plakken dan is het schuim te dik en heb je te weinig water gebruikt. Je kunt water toevoegen door water op de borstel te druppelen en deze wederom over het gezicht te halen.

Met een borstel en scheerkom
We starten op dezelfde manier als zonder scheerkom. Start met het weken van de scheerborstel in warm water. Bevochtig hierna ook het gezicht kort met warm water. Neem de scheerborstel uit het water en schudt deze licht uit. Knijp daarna licht in de borstel om overvloedig water uit de borstel te nemen. Neem daarna een amandelgrootte hoeveelheid aan scheercrème en duw deze licht in de haren van de borstel. Maar in plaats dat we de scheercrème direct op het gezicht toepassen gaan we een mooi schuim in de scheerkom maken. Zo krijg je visueel feedback over of je de schuim correct en met voldoende water hebt aangemaakt. Ga met kleine ronddraaiende bewegingen over de bodem van de scheerkom totdat er een mooi dik schuim ontstaat. Is deze te dik? Druppel er wat water in en ga verder met je schuim. Wanneer de schuim naar wens is kan deze worden toegepast op het gezicht. Doe dit totdat het gehele gezicht bedekt is met een mooie egale laag scheerschuim.


Kom je er niet uit?
Stel je vraag aan één van onze experts. Of gebruik onze keuzehulp.

Persoonlijk advies

via Whatsapp

Gratis verzending

in Nederland vanaf €50

Vragen? Bel ons

+31 (0)20 26 11 746

Dagelijkse verzending

Nederland & België