You are not logged in

Vragen?Bel Ons Op: 020 2611 746
  • Persoonlijk advies van onze expert
  • Dagelijkse verzending, Nederland & België
  • Gratis verzending in NL, Vanaf €50
  • 45 Dagen tijd om te ruilen
  • Persoonlijk advies
  • Snelle levering
  • 45 Dagen ruilen

Scheer gids

In vier simpele stappen veranderen we je dagelijkse verplichte scheerroutine in een welkome barbier-achtige ervaring waar je niet meer zonder kan in je dagelijks leven. 


1. Pre-Shave

Maak baardhaar zijdezacht & verminder frictie tijdens het scheren

Voordat je met je scheersessie begint is het van belang dat het gezicht word "gewassen" met warm water zodat poriën zich openen en baardhaar zacht word. Idealiter scheer je jezelf na een warme douche. Begin je scheerbeurt met een scheerolie of gel om frictie van je scheermes op de huid te verminderen.

Shop al onze pre-shave producten

 

2. Opschuimen

Scheer gladder dan ooit tevoren & voorkom huidirritatie

Waarschijnlijk het belangrijkste onderdeel van een comfortabele scheerbeurt is het aanbrengen van scheerschuim. Gebruik een scheerkwast om scheerschuim van een scheercrème of scheerzeep aan te brengen. Met een goede scheercrème of scheerzeep kan je dicht op de huid scheren en krijg je de gladste resultaten.

Shop al onze schuimende producten

 

3. Scheren

Vlijmscherp scheermes & de juiste techniek

Begin met je scheermes in heet water te leggen om deze op te warmen. Een heet scheermes snijdt beter door haar en is hygiënischer. Probeer zo weinig mogelijk druk op het mes te zetten tijdens het scheren, laat het gewicht van het scheermes het werk doen. Tussendoor het mes vaak afspoelen in heet water voor het beste resultaat.

Shop al onze scheer producten

 

4. Aftershave

Voedt je droge huid & laat je geïrriteerde huid ontspannen

Na het scheren is de huid lichtelijk geïrriteerd en heeft het behoefte aan hydratatie. Begin eerst de huid af te koelen door je gezicht met koud water af te spoelen. Een goede aftershave lotion zorgt ervoor dat de huid gevoedt word met natuurlijke extracten, welke de huid doen kalmeren en weer in balans brengen.

Shop al onze aftershave producten