You are not logged in

Vragen?Bel Ons Op: 020 2611 746
  • Persoonlijk advies van onze expert
  • Dagelijkse verzending, Nederland & België
  • Gratis verzending in NL, Vanaf €50
  • 45 Dagen tijd om te ruilen
  • Persoonlijk advies
  • Snelle levering
  • 45 Dagen ruilen

Schoenoprekker

* Verplichte velden

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 39,95

*Bekijk ook het fimpje hieronder voor meer informatie over hoe je dit product gebruikt

Dasco 'Two-Way Stretcher'

Met deze mooie hardhouten schoenrekkers kan jij je schoenen op pijnlijke plekken oprekken.

De enkele schoenrekker is zowel geschikt voor het oprekken in de lengte als in de breedte. Verder is de schoenrekker geschikt voor de linker en rechter voet. Deze schoenoprekker is niet/minder geschikt voor pumps en andere smallere schoenmodellen.

Let op! Het betreft een enkele schoenoprekker (geen paar oprekkers), maar de oprekker is voor beide voeten te gebruiken.

Beschikbaar in de volgende maten.
Heren: small (EU 39-41,5, UK 6-7,5), medium ( EU 42-44, UK 8-9,5), large (EU 44,5-47, UK 10-12) en Extra Large (EU 47.5-49, UK 12.5-14)
Dames: small (EU 34,5-36, UK 2-3,5), medium (EU 37-38,5, UK 4-5,5) en large (EU 39-42, UK 6-8).

Gebruik de schoenrekker in combinatie met deze oprek spray voor een optimaal resultaat.

Let op! Lees eerst onze How To Use guide voordat je dit product gebruikt. Draai de oprekker niet te snel op spanning. Probeer de eerste keer dat je je schoenen oprekt met een kleine hoeveelheid spanning te beginnen. Als dat niet voldoende blijkt te zijn kan je de spanning daarna opdraaien. Bij te veel spanning kan de oprekker en/of de schoenen stuk gaan. Zorg dus dat je voorzichtig bent.

Hoe te gebruiken

Onze schoenoprekkers zorgen ervoor dat je knellende schoenen weer comfortabel kunnen worden gedragen. In deze gids leggen wij je graag uit hoe u de oprekker het beste kunt gebruiken. Wat heb je nodig? Schoenoprekker
 Saphir Shoe-Eze 

1. Spray plekken waar de schoenen knellen in met Saphir Shoe-Eze. Dit maakt het leer zacht waardoor deze makkelijker oprekt
2. Plaats de schoenoprekker met de gewenste opzetstukken in de schoen. Deze druk je gemakkelijk in de gaatjes van de schoenoprekker.
3. Draai de oprekker vast in de schoen door aan de ronde knop te draaien. Let op! De ronde plastic knop is enkel bedoeld om de oprekker vast te klemmen in de schoen. Het is niet de bedoeling om met dit onderdeel de schoen op te rekken! Draai aan de haak/platte knop aan de achterkant om de schoen daadwerkelijk op te rekken.
4. Draai aan de haak/platte draaiknop om de schoenoprekker in de breedte uit te draaien. Zo brengt de oprekker kracht uit op de breedte en lengte van de schoen. Let er op dat je geleidelijk de spanning opdraait. Hier geld de regel: vast is vast.
5.  Laat de schoenen op kamertemperatuur gedurende 12-24 uur oprekken. Hoe lang het duurt voordat de schoenen naar wens zijn opgerekt is afhankelijk van het type leer en model schoenen. Het is daarom aan te raden deze regelmatig te controleren.


Let op! Draai de oprekker niet te snel op spanning. Probeer de eerste keer dat je je schoenen oprekt met een kleine hoeveelheid spanning te beginnen. Als dat niet voldoende blijkt te zijn kan je de spanning daarna opdraaien. Bij te veel spanning kan de oprekker en/of de schoenen stuk gaan.  • WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN :
  • 9,2 uit 10 (1600+ BEOORDELINGEN)