You are not logged in

Vragen?Bel Ons Op: 020 2611 746
  • Persoonlijk advies van onze expert
  • Dagelijkse verzending, Nederland & België
  • Gratis verzending in NL, Vanaf €50
  • 45 Dagen tijd om te ruilen
  • Persoonlijk advies
  • Snelle levering
  • 45 Dagen ruilen

Reisspanners

Met deze normale veerspanners wordt de neus van de schoen mooi in model gehouden. Doordat deze spanners een stuk lichter zijn uitgevoerd dan de cederhouten schoenspanners zijn ze ook ideaal voor op reis.

2 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

2 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

 

Reisspanners
Onze reisspanners zijn, zoals de naam al zegt, spanners die simpel gebouwd zijn en erg makkelijk in gebruik. De reisspanners zijn gemaakt van puur, onbewerkt hout en zijn perfect om op een trip mee te nemen in een paar schoenen in je koffer of om je schoenen in model te houden na een lange dag erop gelopen te hebben. Het beuken- of berkenhout neemt vocht makkelijk op uit de schoen en houdt ze in een super conditie. Reisspanners zijn een geweldige oplossing voor de regelmatige reiziger of een goedkoper alternatief in vergelijking met onze cederhouten schoenspanners. Voor een complete verzorging raden we echter nog steeds onze cederhouten schoenspanners aan maar als je regelmatig van huis bent zijn onze reisspanners de perfecte oplossing. Bevestigt aan het beuken- of berkenhout zit een metalen veer die zorgt dat de spanner goed in de schoen zit en deze op spanning houdt zodat de schoen goed uitgestrekt is en geen rimpels of scheuren zullen vormen. Het beukenhout is iets duurzamer dan het berkenhout, al zult u er in gebruik weinig van merken. De berkenhout schoenspanners hebben we in maat 37/39, perfect voor vrouwen. De beukenhout reisspanners komen in maten 41/42, 43/44, 45/46.

Naast onze simpele reisspanners, hebben we ook een meer volledige reisspanner qua vorm, meer gelijkwaardig met een normale schoenspanner die schoen dus meer in haar originele pasvorm houdt. Deze reisspanners zijn erg lichtgewicht, het hout is bruingelakt afgewerkt. De reisspanners zal echter geen vocht opnemen omdat het hout niet onbewerkt is. Denk er op je volgende trip dus aan reisspanners aan te schaffen om je schoenen in goede vorm te houden tijdens het reizen want dit verdienen ze!