You are not logged in

Vragen?Bel Ons Op: 020 2611 746
 • Persoonlijk advies van onze expert
 • Dagelijkse verzending, snel in huis
 • Verzending €3,95, vanaf €50 gratis
 • 45 Dagen tijd om te ruilen
 • Persoonlijk advies
 • Snelle levering
 • 45 Dagen ruilen

Schoenverzorging startersset DeLuxe

 • 01 Zwart
 • 02 Kleurloos
 • 03 Lichtbruin
 • 05 Donkerbruin
 • 10 Cognac

* Verplichte velden

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 62,50

Uitgebreide startersset voor het onderhoud van je schoenen.

Deze uitgebreide startersset bevat alles wat je nodig hebt voor de verzorging en het onderhoud van je favoriete schoenen:

1x Sir Beecs cederhouten schoenspanners;
1x Saphir Médaille d'Or Pommadier schoencrème (kleur naar keuze);
1x Saphir Médaille d'Or Pate de Luxe schoenwas (50ml);
1x Insmeerborstel van 100% paardenhaar (keuze tussen donker of licht);
1x Uitpoetsborstel van 100% paardenhaar (keuze tussen donker of licht);
1x Luxe uitpoetsdoek (100% katoen);
1x Cederhouten schoenlepel
1x Schoenenzak 

Klik hier voor de Saphir Médaille d'Or kleurenkaarten.

Meer informatie


Cederhouten schoenspanners;
Houd je schoenen in optimale conditie met deze cederhouten schoenspanners.
Door het verstelbare neusblok is het mogelijk de schoenspanner perfect passend te maken voor je schoen en deze zo in model te houden. Daarnaast voorkomt de spanner dat er kreukjes en scheurtjes in het leer optreden, waardoor je schoenen langer meegaan.
De spanners zijn gemaakt van 100% onbehandeld cederhout. Dit zorgt ervoor dat de spanner vocht opneemt dat in de schoen is getrokken. Dit maakt dat het leer beter kan ademen en minder snel beschadigd. Daarnaast doodt cederhout bacteriën terwijl het een heerlijk, frisse cedergeur achterlaat in je schoenen.
Een cederhouten schoenspanner is de basis van een goede verzorging van je schoen. De spanners zijn beschikbaar in de maten 39 t/m 48.

Saphir Médaille d'Or Pommadier schoencrème (kleur naar keuze);
Deze Pommadier schoencrème is een 100% natuurlijke verzorging voor je leren schoenen. De crème bevat dierlijke oliën, shea boter, bijenwas en zeven andere voedende typen was.
Door de natuurlijke formule vormt de crème niet alleen een beschermende laag op de schoen, maar trekt de crème ook onmiddellijk in. Hierdoor beschermt het de schoen van binnenuit.

Saphir Médaille d'Or Pate de Luxe schoenwas (50ml);
Deze luxe schoenwas is 100% natuurlijk en bevat zeven verschillende soorten was, zoals dieren, planten en mineralen. Elk type was heeft een speciale eigenschap, waaronder glans, geur, voeding, verzachting en bescherming.
De was is speciaal samengesteld om een hoogwaardige glans te geven aan je leren schoenen. Pate de Luxe is op basis van een pijnboom terpentine en carnauba was (welke is gewonnen uit de bladeren van een Braziliaanse palmboom). Door deze volstrekt natuurlijke formule is het verschil met een andere schoenwas direct waarneembaar. 
Met deze was behoudt je de glans van je schoenen en in combinatie met onze overige producten blijven je schoenen zo goed als nieuw. Schoenenzak
Ideaal om je schoenen te beschermen op reis of om je set op te bergen.

Hoe te gebruiken

Deze startersset bevat één pot Saphir Medaille d'Or Pommadier schoencrème en een blik Saphir Medaille d'Or Pate de Luxe schoenwas. In deze instructie leggen wij u uit hoe u deze schoencrème en schoenwas het beste kunt gebruiken.


Saphir Medaille d'Or Pommadier


De Pommadier schoencrème is het beste aan te brengen door gebruik van een insmeerborstel of insmeerdoek. Om uw schoenen optimaal te kunnen behandelen met Pommadier hebt u nodig:


 Saphir Medaille d'Or Pommadier schoencrème
 Insmeerdoek Saphir
 Insmeerborstel / Uitpoetsborstel


1. Smeer de schoen in door gebruik van een insmeerborstel of insmeerdoek. Doe dit in kleine draaiende bewegingen. Zo masseert u de crème volledig in het leer

2. Laat de crème gedurende 5 minuten in het leer trekken

3. Om de schoenen te laten glanzen dient u deze uit te poetsen met een uitpoetsborstel. Voor het beste resultaat adviseren wij u dit met een borstel van 100% paardenhaar te doen


 


Saphir Medaille d'Or Pate de Luxe


Saphir Medaille d'Or Pate de Luxe schoenwas is het beste aan te brengen door gebruik van een katoenen insmeerdoek. Tip: Gebruikt u per insmeerbeurt niet te veel schoenwas, in het geval van schoenenpoetsen geld de regel: Less is more. Om uw schoenen optimaal met Saphir Medaille D'Or Pate de Luxe te behandelen hebt u nodig:


 


 Saphir Medaille d'Or Pate de Luxe
 Insmeerdoek 
 Saphir Uitpoetsdoek
 Uitpoetsborstel


 


1. U wrijft kort met de doek over de was totdat deze zich aan het katoen heeft gehecht


 


2. Breng de was op de schoen aan door deze met kleine ronddraaiende bewegingen in de schoen te masseren

3. Om de schoenwas daadwerkelijk te laten glanzen dient u de schoenen uit te poetsen met een uitpoetsborstel. Voor een hoogglans effect kunt u er voor kieze om deze daarna nog te poetsen met een uitpoetsdoek. Poetsen met een doek doet u het beste door de doek strak tussen twee handen te houden en vervolgens snel heen en weer te halen over de neus van uw schoen. Wanneer u een borstel gebruikt haalt u deze met snelle korte bewegingen langs de schoen. 

Tip: Wij prefereren bij het uitpoetsen van was een combinatie van een borstel en een doek.

Extra informatie
Merk The ShoeCare-Shop
 • WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN :
 • 9,2 uit 10 (1500+ BEOORDELINGEN)