You are not logged in

Vragen?Bel Ons Op: 020 2611 746

Schoenverzorging startersset suède

Uitgebreide startersset voor het onderhoud van je suède schoenen.

Deze uitgebreide startersset bevat alles wat je nodig hebt voor de verzorging en het onderhoud van je favoriete suède schoenen:

1x Sir Beecs cederhouten schoenspanners;
1x Saphir Médaille d'Or Super Invulner;
1x Saphir crêpe borstel voor suède en nubuck;
1x Saphir Gommadin ter behandeling van vlekken in suede en nubuck;

Saphir Médaille d'Or Super Invulner;
Deze spray is ideaal voor de bescherming en het onderhoud van al je leren, suède, nubuck en textiele producten. De spray werkt waterbestendig en beschermt tegen vlekken en vuiltjes. 
Super Invulner bevat geen silicone, waardoor je het veilig kunt gebruiken voor al je luxe leren en textiele artikelen.

Saphir Crêpe borstel voor suède en nubuck;
Deze borstel is gemaakt van zachte crêpe (een natuurlijk soort rubber) en wordt gebruikt om suède, maar vooral nubuck te reinigen en te herstellen. 
Nubuck is een leersoort dat net iets fijner is dan suède. Hierdoor is het zeer delicaat en zal een traditionele suède borstel het leer verpesten. De zachtheid van de crêpe in combinatie met de textuur maakt deze borstel ideaal voor het schoonmaken en onderhouden van nubuck. 

Saphir Gommadin Suede & Nubuck Reiniger;
Gommadin is een zacht rubber blokje dat gebruikt wordt om vlekken en oneffenheden in suède en nubuck te behandelen. Het is uiterst geschikt om je schoenen in de oorspronkelijke staat te herstellen. 
De grove structuur van het blokje zorgt ervoor dat vlekken verdwijnen zonder dat het suède of nubuck wordt aangetast.

Hoe te gebruiken

Deze instructie legt uit hoe je favoriete suède schoenen weer nieuw leven kunt inblazen. Veel suède schoenen worden te vroeg afgedankt omdat ze snel hun mooie look verliezen en het kwetsbare leer in sommige mensen hun ogen niet meer te redden is. Maar niets is minder waar. Voor deze behandeling hebt je nodig:


 Saphir Medaille d'Or Super Invulner 
 Saphir Medaille d'Or Gommadin 
 Saphir Medaille d'Or Crêpe borstel 

1. Vlekken in het suède schoonmaken met het Gommadin blokje. Doe dit totdat de vlek nauwelijks zichtbaar is. Niet te lang doorwrijven anders ontstaan en vale plekken in het suède 

2. De schoenen opruwen met een suède Crêpe borstel. Zorg dat de borstel op kamer temperatuur is zodat het rubber op de borstel lekker zacht is 

3. Super Invulner Spray aanbrengen op de schoenen. Houdt de pray bij het aanbrengen ongeveer 15 cm van de schoen. Verdeel de spray egaal over de gehele schoen 

4. De schoenen nogmaals opruwen met suède Crêpe borstel 

Wij adviseren je al uw suède schoenen te verzorgen en te reinigen met de populaire en veelzijdige producten van Saphir. Zoals Saphir Gommadin Saphir Omninettoyant en Saphir Super Invulner. Allen afkomstig van de prestigieuze Médaille d'Or lijn. De producten van Saphir Médaille d'Or zorgen dat uw suède schoenen in optimale conditie blijven.

* Verplichte velden

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 69,95
 • WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN :
 • 9,2 uit 10 (1250+ BEOORDELINGEN)
 • Persoonlijk advies

  van onze experts

 • Dagelijkse verzending

  Altijd snel in huis

 • Verzending €3,95

  Vanaf €50 gratis

 • 45 dagen tijd

  om te ruilen