You are not logged in

Vragen?Bel Ons Op: 020 2611 746
  • Persoonlijk advies van onze expert
  • Dagelijkse verzending, snel in huis
  • Verzending €3,95, vanaf €50 gratis
  • 45 Dagen tijd om te ruilen
  • Persoonlijk advies
  • Snelle levering
  • 45 Dagen ruilen

COVY'S Cover Shoes

Bescherm je schoenen tegen regen, modder en sneeuw met de COVY'S Cover Shoes. Zo blijven schoenen het hele jaar mooi. De COVY'S worden geleverd met een stijlvolle en praktische slimcase waarin ze makkelijk zijn op te bergen en mee te nemen. Nooit meer natte voeten met COVY'S Cover Shoes. Verkrijgbaar in gedistingeerd zwart, maar bijvoorbeeld ook in vrolijk oranje.

2 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

2 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

 

COVY’s cover shoes
Het is maandagmorgen, een heerlijk weekend is weer veel te snel voorbij gegaan en je moet weer aan het werk. Wanneer je de gordijnen opent, zie je dat het buiten pijpenstelen regent. En wéér zullen je prachtige gladleren of suède schoenen van bijvoorbeeld Van Bommel, Greve, Crockett & Jones, Santoni, Magnanni, Church’s, Edward Green, Alden, Carlos Santos, Floris van Bommel of Fratelli Rosetti door en door nat worden, waar je nu juist zo’n hekel aan hebt omdat ze een serieus bedrag kosten, ook al overleven ze de regen best. Hoe dan ook, ze gaan er in ieder geval niet op vooruit wanneer ze zo nat worden. Honderdduizenden zakenmannen over de hele wereld komen regelmatig met dit probleem in aanraking, zeker als je in Nederland, Verenigd-Koninkrijk of een land met tropisch klimaat werkt, is regen niks nieuws. Om je schoenen netjes te houden heeft COVY’s een hoge kwaliteit cover shoe ontwikkeld die je voet en je schoen netjes droog zullen houden. Of je nu ergens door water, modder of sneeuw moet banjeren, je hoeft niet meer bang te zijn dat je schoenen er minder van worden. In de winter kan het strooizout ook een flinke aanslag zijn op het leer of de suède, dit zal niet meer kunnen gebeuren.

COVY’s cover shoes komen in een handige en kleine case waarmee je ze makkelijk overal mee naartoe kan nemen of neer kunt leggen, zoals bijvoorbeeld in de auto. COVY’s cover shoes komen in 3 verschillende maten en 4 verschillende kleuren.  S is perfect voor 39-42, M voor 42-44 en L voor 44-46. Als je een schoenmaat hebt die in 2 maten valt en je hebt een normale voetbreedte, raden we aan de kleine COVY’s maat te kiezen. COVY’s cover shoes worden gemaakt per kleur, in zwart, bruin, rood en oranje, de kleur des vaderlands. Dus of je nu onderweg bent naar je werk, je een bouwplaats moet bezoeken of gewoon de tuin wil wateren zonder je fijne Crockett’s uit te trekken, bestel  je die COVY’s cover shoes!