You are not logged in

Vragen?Bel Ons Op: 020 2611 746
  • Persoonlijk advies van onze expert
  • Dagelijkse verzending, Nederland & België
  • Gratis verzending in NL, Vanaf €50
  • 45 Dagen tijd om te ruilen
  • Persoonlijk advies
  • Snelle levering
  • 45 Dagen ruilen

Inlegzolen

In deze categorie treft u onze aanbod luxe inlegzolen aan van Saphir en Mysole. Deze inlegzolen zijn er in verschillende uitvoeringen. Zo hebben we inlegzolen geschikt voor verschillende doeleinden zoals hardlopen, werk of algemeen dagelijks gebruik. De meeste inlegzolen hebben een dempende werking om zo het loopcomfort te vergroten en eventuele pijnlijke en vermoeide voeten te voorkomen.  Sommige andere inlegzolen zijn bedoeld om specifieke kwalen te verhelpen zoals hielspoor en vervelende geurtjes door middel van geurvreters.

10 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

10 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

 

Inlegzolen
Soms, wanneer je je inlegzolen voor een lange tijd hebt gebruikt, ben je toe aan nieuwe. Of omdat je je schoen een klein beetje kleiner wil maken aan de binnenkant of omdat je schoenen net te klein zijn met de originele zool, waardoor je er een kleinere inlegzool in stopt om wat meer ruimte te maken voor je waardevolle voeten. Onze inlegzolen kunnen de perfect oplossing zijn voor je problemen. Onze inlegzolen worden gemaakt door Saphir en worden niet gemaakt van synthetische materialen maar met echt leer en textiel, soms gecombineerd met een koolstofbasis. Ons assortiment varieert van een simpele lederen inlegzool tot een inlegzool Anatomique die je voet de steun geeft die ze nodig heeft en je rigide schoen verandert in een hemelse wandeling. Saphir biedt daarnaast ook de inlegzolen met geurvreter aan die bestaat uit een koolstofbasis en een laag van vochtopnemend textiel, om alle ongewenste geurtjes buiten de deur te houden. Natuurlijk zijn lederen schoenen van zichzelf al aardig geurbestand, wanneer je het vergelijkt met bijvoorbeeld sneakers, maar Saphir geurvreters helpen je nog eens extra je schoenen fris en fruitig te houden.

Leer heeft de beste textuur als het om inlegzolen aankomt. Het is een stevig en sterk materiaal dat niet gaat bewegen in de schoen en zal met de tijd perfect naar de voet vormen. De beste inlegzool die we in onze winkel te bieden hebben is absoluut de Saphir Médaille d’Or inlegzool gemaakte van gelooid leer met het Saphir Médaille d’Or logo erin gestanst. Ze maken van je schoenen absoluut een heerlijke wandeling. Als je sommige onderdelen van je schoen hebt die je net een beetje te groot zijn, kun je ook de inlegzool op maat knippen en je eigen made-to-measure inlegzolen maken om zo de perfecte pasvorm te vinden. Leg of plak op deze stukken een inlegzool en je bent klaar. Dit kan echter een lastig werkje zijn dus het is belangrijk om hiervoor geduld te hebben om de juiste pasvorm te vinden. Onze inlegzolen zijn ook perfect voor sneakers.