You are not logged in

Vragen?Bel Ons Op: 020 2611 746
 • Persoonlijk advies van onze expert
 • Dagelijkse verzending, Nederland & België
 • Gratis verzending in NL, Vanaf €50
 • 45 Dagen tijd om te ruilen
 • Persoonlijk advies
 • Snelle levering
 • 45 Dagen ruilen

Saphir Médaille d'Or

Of je het nu hebt over Saphir schoenpoets, Saphir schoensmeer of Saphir schoenverzorging, de producten van Saphir Médaille d'Or, zoals Pommadier schoencrème en Pate de Luxe schoenwas, zijn van de allerhoogste kwaliteit. Bij The ShoeCare-Shop hebben we het complete assortiment producten van Saphir Mèdaille d'Or altijd ruim op voorraad. De schoencrème en schoenwas van Saphir hebben een basis van bijenwas en dierlijke oliën, dit zorgt ervoor dat ze ook in het leer trekken en dit goed verzorgen, in plaats van slechts een beschermende laag op de schoen te vormen. Betere verzorging kunnen je schoenen zich niet wensen.

Artikelen 1 tot 12 van 44 in totaal

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Artikelen 1 tot 12 van 44 in totaal

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 

Probeer nu: de schoenverzorgingsproducten van Saphir Médaille d’Or
Het uit Parijs afkomstige Saphir Médaille d’Or is de beste schoenverzorgingslijn ter wereld en de premium lijn van schoenpoetsmerk Saphir. De schoencrème, schoenwas, schoenlotion, schoenpoetsborstels en schoenpoetskisten van Saphir Médaille d’Or zijn vermaard en van ’s werelds beste kwaliteit. Generaties hebben de unieke schoenpoetsformules gebruikt en ook vandaag de dag timmert dit Franse merk flink aan de weg met uitmuntende klassiekers maar ook succesvolle nieuwkomers. Of je nu je kalfslederen schoenen voor onder een pak, of je suède schoenen voor onder een casual outfit wil verzorgen, Saphir Médaille d’Or heeft alles in huis om je schoenen er weer perfect uit te laten zien. 

De schoenpoetsproducten
Neem de Pommadier, een van de zachte schoenpoetscrèmes die Saphir aanbiedt, op basis van natuurlijke bijenwas en dierlijke oliën, een formule die het leer voedt, verzorgt, laat glanzen en beschermt. Maar denk ook aan de Saphir Mirror Gloss voor een prachtige mirror / spit shine of Saphir Invulner Spray voor mooi gevoed suède waar de originele kleur weer door terugkeert. Breng de poets aan met een dikke katoenen doek om elk onderdeel van de schoen dezelfde aandacht te kunnen geven en de crème of was egaal te verdelen. De luxueuze klassieke verpakkingen, de geur en het gebruik van hoogwaardige paardenharen borstels zorgen naast perfect verzorgde schoenen voor een unieke ervaring en terugkeer naar een eeuwenoud ambacht, dat is geperfectioneerd in de producten van Saphir Médaille d’Or.

Schoenspanners
Naast het gebruik van de juiste poetsproducten voor een goede verzorging van je schoenen, is het van belang om cederhouten schoenspanners te gebruiken of om in laarzen laarzenspanners te gebruiken. Deze spanners zorgen ervoor dat het leer na gebruik haar originele vorm behoudt. Daarbij zal het cederhout vocht en mineralen opnemen en geur neutraliseren. Denk vanaf nu dus voor het verzorgen van schoenen van bijvoorbeeld Van Bommel, Greve, Crockett & Jones, Santoni, Magnanni, Church’s, Edward Green, Alden, Carlos Santos, Floris van Bommel of Fratelli Rosetti aan Saphir Médaille d’Or en je zit gebakken!