You are not logged in

Vragen?Bel Ons Op: 020 2611 746
  • Persoonlijk advies van onze expert
  • Dagelijkse verzending, Nederland & België
  • Gratis verzending in NL, Vanaf €50
  • 45 Dagen tijd om te ruilen
  • Persoonlijk advies
  • Snelle levering
  • 45 Dagen ruilen

Schoenlepels

Een praktische cederhouten schoenlepel of een zeer luxe, in het oog springende schoenlepel van Abbeyhorn, praktisch en een genot voor het oog. De schoenlepels van Abbeyhorn worden vervaardigd uit 100% ethisch gewonnen hoorn en heb je meestal voor het leven. Een schoenlepel maakt het gemakkelijker om je schoenen aan te trekken en voorkomt dat de hiel van de schoenen wordt platgetrapt. Met een goede schoenlepel verleng je de levensduur van je schoenen, zorg er dus voor dat je er altijd eentje voor handen hebt.

5 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

5 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

 

Een goede schoenlepel, onmisbaar
Een goede schoenlepel is typisch zo’n schoen accessoire die vaak over het hoofd word gezien. Toch een een goede schoenlepel onmisbaar als je goed voor je schoenen wilt zorgen. Heb jij je je wel eens afgevraagd waarom je bijvoorbeeld in een goede schoenenwinkel altijd een schoenlepel krijgt aangereikt tijdens het passen? Dat is omdat je anders de hiel van de schoen platdrukt met je voet, of met je handen uit vorm drukt. Dit zal de eerste paar keer niet direct zichtbaar zijn, maar op den duur ga je dit wel zien in de vorm van rimpels en vouwen. Het hielstuk van een schoen is ook nog eens bijna altijd verstevigd waardoor als het eenmaal is omgevouwen is het niet meer terugvormt.

 

Welke schoenlepel is voor jou?
Welke schoenlepel heb je dan nodig? Dat is voornamelijk afhankelijk van waar je de schoenlepel gebruikt. In ons assortiment hebben we luxe schoenlepels van Abbeyhorn die schoenlepels maken van hoorn. Deze schoenlepels zijn een genot voor het oog, maar zijn beter geschikt voor thuisgebruik. We hebben daarnaast ook compacte schoenlepels van La Cordonnerie Anglaise (een merk door de makers Saphir) die gemaakt zijn van leer en staal. Perfect voor in je werktas of in je koffer!  Daarnaast hebben we ook een eigen cederhouten schoenlepel. Handig voor in je schoenpoetsset!

 

Waarom een kwaliteitsschoenlepel?
Waarom niet? Bij een paar kwaliteitsschoenen hoort een goede schoenlepel. Een goede schoenlepel heb je daarnaast voor het leven. Het zou zonde zijn als dat een goedkope plastic variant is. Draag je de hoogste kwaliteit schoenen van bijvoorbeeld het merk: Van Bommel, Greve, Crockett & Jones, Santoni, Magnanni, Church’s, Edward Green, Alden, Carlos Santos, Floris van Bommel of Fratelli Rosetti? Bestel dan een goede schoenlepel.