You are not logged in

Vragen?Bel Ons Op: 020 2611 746
  • Persoonlijk advies van onze expert
  • Dagelijkse verzending, Nederland & België
  • Gratis verzending in NL, Vanaf €50
  • 45 Dagen tijd om te ruilen
  • Persoonlijk advies
  • Snelle levering
  • 45 Dagen ruilen

Schoenpoets Service

Laat je schoenen poetsen door een professional met de shoe shine en revival service van The ShoeCare-Shop. Onze professionals werken met de gerenommeerde producten van Saphir Médaille d'Or om je schoenen weer nieuw leven in te blazen. We hebben ruim 10 jaar ervaring met schoenverzorging en de producten van Saphir Médaille d'Or. Ondertussen hebben we meer dan 1000 paar schoenen met de hand gepoetst. Wil jij je schoenen echt een keer goed onder handen laten nemen? Bestel dan één stuur ons dan even een berichtje via WhatsApp of email. Hieronder deze pagina vind je een overzicht van alle beschikbare programma's en de bijbehorende prijzen. Ook voor vragen en advies kan je ons een bericht sturen: WhatsApp

5 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

5 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

 


Schoenpoets Service
De absolute perfecte schoenpoetsbeurt kan lastig zijn om te bereiken, zeker wanneer je schoenen net wat ouders zijn en al veel vaker zijn gepoetst. Of wellicht heb je gewoon geen tijd om die prachtige zachte glans op je schoenen te creëren, omdat het best wat werk en gebruik van gereedschappen en producten kan behelzen. Dit is waarom wij er trots op zijn om jou onze exclusieve Schoenpoets Service aan te bieden. Afhankelijk van de staat van je schoenen, besluiten we welke behandeling ze zouden moeten krijgen. Voordat je je schoenen naar Amsterdam stuurt of brengt naar ons hoofdkantoor in Amsterdam, stuur je ons een aantal foto’s zodat we de conditie van je schoenen kunnen beoordelen. We doen een voorstel welke behandeling ons het meest geschikt lijkt voor je schoenen en jij kan beslissen of je onze Schoenpoets Service wil gebruiken (maar natuurlijk wil je dat!).

Stuur je schoenen op
Nadat je schoenen zijn aangekomen, zal een van onze Schoenpoets Service experts je schoenen onder handen nemen met de behandeling die is gekozen. Dit kan een complete renovatie van het leer betekenen met intensieve reiniging, voeding, kleuren, poetsen en polijsten om die ‘als-nieuwe’ staat te bereiken. Maar het kan natuurlijk ook zo zijn dat je schoenen enkel een simpele behandeling nodig hebben, met gebruik van wat Saphir Lotion, Pommadier en Pate de Luxe, dit ligt maar net aan de conditie van de schoenen. Nadat onze Schoenpoets Service expert je schoenen heeft afgemaakt en ze prachtig glanzen, worden de schoenen met zorg ingepakt en teruggestuurd naar de rechtmatige eigenaar.

Schoenpoets Service voltooid!
Je schoenen worden aan je terugbezorgd en nu is het tijd om te genieten van het resultaat! Met puur handwerk hebben we je schoen gebracht naar hoe ze er nu uitzien. We hopen dat de Schoenpoets Service je verwachtingen heeft waargemaakt en dat je je schoenen weer trots zult dragen.