You are not logged in

Vragen?Bel Ons Op: 020 2611 746
 • Persoonlijk advies van onze expert
 • Dagelijkse verzending, Nederland & België
 • Gratis verzending in NL, Vanaf €50
 • 45 Dagen tijd om te ruilen
 • Persoonlijk advies
 • Snelle levering
 • 45 Dagen ruilen

Schoenveters

We hebben een breed assortiment luxe schoenveters van Saphir en Saphir Médaille d'Or. Deze luxe schoenveters zijn zeer geschikt voor geklede schoenen, maar ook voor meer casual modellen zoals suède chukka boots. Over het algemeen raden we aan om gewaxte veters te gebruiken voor je gladleren en kalfsleren schoenen en ongewaxte schoenveters voor suède en meer casual schoenen. De schoenveters zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en lengtes: 60cm (3-4 gaatjes) en 75cm (4-5 gaatjes).

Artikelen 1 tot 12 van 22 in totaal

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Artikelen 1 tot 12 van 22 in totaal

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 

Schoenveters
Schoenveters hebben natuurlijk een korter leven dan je geliefde schoenen. Het is daarom altijd handig om een paar veters te hebben liggen als back-up, je weet immers nooit wanneer de veter kapot zal gaan. Dit gebeurt meestal bij de nestel, het uiteinde van de veter, gemaakt van plastic, breekt dan. Het is ook mogelijk dat de veter zo vaak is losgemaakt en strakgetrokken dat de katoen versleten is en vanzelf knapt. Of je vindt misschien gewoon dat je veters er niet meer fris uitzien en vervangen moeten worden. Hoe dan ook, we hebben een aantal zeer hoogwaardige schoenveters van Saphir online staan die zijn gemaakt van 100% katoen in verschillende maten en kleuren. Voor 3-4 gaten adviseren we de 60cm schoenveter, voor 4 gaten adviseren we de 75 cm schoenveters. Schoenveters kunnen gewaxt of ongewaxt zijn. Gewaxte veters zien er wat gladder en strakker uit, ongewaxte veters zijn wat flexibeler. We bieden ook een aantal veters aan in de kleuren oranje, groen, blauw, wit en rood van de Shoe Care Shop voor een was speelser effect.

Wanneer je de veters in je schoenen doet moet je voorzichtig zijn dat je nestel niet breekt. Als de nestel gebroken is zal deze er snel afvallen en zal je je veters weer moeten vervangen omdat het er rommelig uit kan zien en de veter langzaam aftakelt en scheurt. Als je je veters in een nieuwe formatie wil plaatsen zodat je schoen er net weer anders en wat nieuwer uitziet, zijn er allerlei stijlen en opties online te vinden om iets nieuws uit te proberen. Dus, ook al lijken schoenveters een vrij onbenullig detail, zorg dat je altijd een paar op voorraad hebt om ze te kunnen vervangen als de tijd rijp is zodat je ze niet hoeft te bestellen. Bewaar ze in je schoenpoetskit zodat je weet waar je ze kunt vinden and be prepared!