You are not logged in

Vragen?Bel Ons Op: 020 2611 746
  • Persoonlijk advies van onze expert
  • Dagelijkse verzending, Nederland & België
  • Gratis verzending in NL, Vanaf €50
  • 45 Dagen tijd om te ruilen
  • Persoonlijk advies
  • Snelle levering
  • 45 Dagen ruilen

Schoenenzakken

Onze schoenzakken geven je schoenen dé optimale bescherming wanneer je de schoenen opbergt. De schoenzakken zijn ook ideaal als reiszak. De perfecte combinatie met een schoenspanner om je schoenen veilig op te bergen. In onze schoenenzakken passen twee paar lage schoenen per zak. Als je halfhoge schoenen of boots hebt kan het zijn dat je een schoenzak per schoen nodig hebt.

5 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

5 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

 

Probeer schoenzakken!
Schoenzakken zijn de perfecte kompaan voor tal van doeleinden, of je nu op reis bent, ze thuis gebruikt of om je schoenen mee te nemen naar kantoor terwijl je op sneakers naar je werk gaat, een schoenzak is altijd een handige accessoire om bij de hand te hebben. De meeste mensen gebruiken schoenzakken als een zogenaamde stofzak, om bijvoorbeeld schoenen die ze enkel ’s winters dragen ’s zomers op te slaan zodat ze niet zullen verstoffen. Stop ze simpelweg in een schoenzak in een droge kast en ze zullen netjes en veilig weer klaarstaan voor het volgende seizoen. Andere mensen gebruiken de schoenzakken ook om hun schoenen in hun koffer te leggen naast hun andere kleding, zonder deze vies te maken. Schoenzakken zijn de perfecte oplossing om vlekken of dergelijken op kleding te voorkomen. Daarnaast zorgt zei er ook voor dat schoenen minder snel glans en kleur verliezen. Je kunt de zak natuurlijk ook gebruiken om je schoenpoetsproducten in te bewaren!

Onze schoenzakken
In onze winkel hebben we twee soorten schoenzakken. Aan de ene kant hebben we de 100% katoenen stofzakken van Saphir Médaille d’Or, om je schoenen in perfecte style en vorm te houden. De zak bevat een blauw logo van Saphir Médaille d’Or en sluit gemakkelijk door simpelweg de veter aan de halen. Aan de andere kant hebben we onze stevige en strakke zwarte schoenzak, iets minder duur dan die van Saphir maar ook zeer geschikt voor de job. Deze schoenzak is minder gevoelig voor vlekken dankzij zijn zwarte kleur.

Schoenspanners!
Met de witte en zwarte keuze voor je schoenzakken, zal je altijd kunnen vinden wat je nodig hebt. Koop er 3 tegelijk en je krijgt ook nog wat korting op je aankoop. Houd je schoenen in nette staat en gebruik naast een schoenzak ook schoenspanners om het leer in haar originele pasvorm te behouden en zodat het leer kan herstellen na het dragen.