You are not logged in

Vragen?Bel Ons Op: 020 2611 746
 • Persoonlijk advies van onze expert
 • Dagelijkse verzending, Nederland & België
 • Gratis verzending in NL, Vanaf €50
 • 45 Dagen tijd om te ruilen
 • Persoonlijk advies
 • Snelle levering
 • 45 Dagen ruilen

Was, crème en meer

Of je het nu hebt over Saphir schoenpoets, Saphir schoensmeer of Saphir schoenverzorging, de producten van Saphir Médaille d'Or, zoals Pommadier schoencrème en Pate de Luxe schoenwas, zijn van de allerhoogste kwaliteit. Bij The ShoeCare-Shop hebben we het complete assortiment producten van Saphir Mèdaille d'Or altijd ruim op voorraad.  De schoencrème en schoenwas van Saphir hebben een basis van bijenwas en dierlijke oliën, dit zorgt ervoor dat ze ook in het leer trekken en dit goed verzorgen, in plaats van slechts een beschermende laag op de schoen te vormen. Betere verzorging kunnen je schoenen zich niet wensen.

Artikelen 1 tot 12 van 45 in totaal

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Artikelen 1 tot 12 van 45 in totaal

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 

Was, crème en meer
Dat ene paar heerlijke schoenen wil je natuurlijk nog jaren en jaren kunnen blijven dragen, daarom is het van belang om je schoenen vanaf het begin zo te verzorgen dat dit ook daadwerkelijk mogelijk is. En dat is het, dat verzekeren wij je! Leer is een natuurlijk product en reageert dan ook het beste op een natuurlijke verzorging. In de crèmes, wassen en lotions die wij verkopen zitten dan ook natuurlijke ingrediënten zoals dierlijke oliën en natuurlijke vetten. Deze verzorgen en voeden het leer zodat het mooi soepel blijft en haar glans behoudt of versterkt. Bijenwas is een natuurtalent in het verzorgen van leer en vaak dan ook één van de hoofdproducten van schoencrèmes. Daarnaast zorgen crèmes zoals Pommadier en wassen zoals Pate de Luxe of Mirror Gloss ervoor dat de schoen goed beschermd is tegen (regen)water en vuil. 

De inwendige schoen
Net zoals de inwendige mens goed moet worden verzorgd, geldt dit ook voor de inwendige schoen. De buitenkant van de schoen verzorgen we natuurlijk al met schoenverzorgingsproducten van bijvoorbeeld de Saphir Médaille d’Or lijn, die blijft nu dus wel netjes. Echter raden wij iedereen van harte aan om in zijn/haar schoenen na dragen een mooi paar cederhouten schoenspanners te doen. Het vocht en de mineralen die gedurende het dragen in het binnenwerk van de schoen zijn getrokken, worden op deze manier door de werking van het cederhout weer aan het binnenwerk onttrokken. Doordat de spanner de schoen mooi in vorm houdt, zal het leer niet kunnen kreuken en ontstaan er in het leer geen scheuren of kreuken. Dit komt door de combinatie van het gebruik van goede schoenverzorging die het leer goed gevoed houdt en de schoenspanner die de schoen in model houdt. 

De (uitwendige) onderkant van de schoen
Ook wel de schoenzool genoemd, bij nette schoenen meestal gemaakt van leer en voelt na een poosje dragen aan als gegoten. Maar door gebruik kan de zool ook wat uitdrogen en kan zolenolie behulpzaam zijn om de levensduur van de zool te verhogen. Een bedrijf dat deze olie maakt is Saphir met haar Sole Guard. Even aanbrengen, in laten trekken, uitborstelen en je zolen zijn weer ‘good to go’. De duurzaamheid van je schoenen is vergroot!