You are not logged in

Vragen?Bel Ons Op: 020 2611 746
  • Persoonlijk advies van onze expert
  • Dagelijkse verzending, Nederland & België
  • Gratis verzending in NL, Vanaf €50
  • 45 Dagen tijd om te ruilen
  • Persoonlijk advies
  • Snelle levering
  • 45 Dagen ruilen

Saphir Médaille d'Or Natuurlijke beschermspray

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 17,40

100% natuurlijke beschermspray van Saphir Médaille d'Or (100ml)

Deze natuurlijke beschermspray van Saphir Médaille d'Or is een millieuvriendelijk alternatief voor de Super Invulner en Renovateur spray. Deze spray is waterbasis en bevat daarnaast geen gassen of oplosmiddelen. De unieke sprayflacon zorgt middel luchtdruk voor een evenredige stroming aan vloeistof wanneer de sprayknop word ingedrukt ondanks dat de fles geen drijfgas bevat. Net zoals je bij ieder andere spray zou verwachten.

Is het leer van je schoenen erg droog, of hebben ze kleur nodig? Kijk dan eens naar de Super Invulner spray (kleurloos) of Renovateur spray (in 5 kleuren beschikbaar).

Hoe te gebruiken

Saphir Medaille d'Or Natural Protector Spray is een handige spray die je makkelijk kunt aanbrengen op je suède schoenen. De spray heeft een beschermende functie tegen regen en vuil. Let bij het inspuiten van de schoenen er op dat je de spray ongeveer 15 centimeter van de schoenen houdt. Spuit de schoenen zodanig in dat deze iets verkleuren. Voor een optimale behandeling met Saphir Medaille d'Or Super Invulner heb je nodig:


 Saphir Medaille D'Or Natural Protector Spray
 (optioneel) Saphir Medaille D'Or Crêpe borstel


1. Spuit de schoenen volledig in met Saphir Medaille d'Or Natural Protector Spray Houd tijdens het inspuiten de spray ongeveer 15cm van de schoenen vandaan voor een egale spreiding


2. Laat de schoenen de spray 2-3 uur drogen


3. (optioneel) Ruw het suède licht op met een Crêpe borstel zodat het weer zijn natuurlijke look krijgt


Wij adviseren je al je suède schoenen te verzorgen en te reinigen met de populaire en veelzijdige producten van Saphir. Zoals Saphir Gommadin Saphir Omninettoyant en Saphir Super Invulner. Allen afkomstig van de prestigieuze Médaille d'Or lijn. De producten van Saphir Médaille d'Or zorgen dat je suède schoenen in optimale conditie blijven.

Voorraad status: Direct leverbaar

  • WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN :
  • 9,2 uit 10 (1600+ BEOORDELINGEN)