You are not logged in

Vragen?Bel Ons Op: 020 2611 746
  • Persoonlijk advies van onze expert
  • Dagelijkse verzending, Nederland & België
  • Gratis verzending in NL, Vanaf €50
  • 45 Dagen tijd om te ruilen
  • Persoonlijk advies
  • Snelle levering
  • 45 Dagen ruilen

Glad leer

Klik hier voor onze schoenpoets gids voor suède.

 


1. Reinig

Verwijder vuil & oude lagen schoenpoets

Je schoenen worden makkelijk vies. Het schoonmaken van je schoenen in snel geregeld, echter dien je wel na te denken over hoe grondig je ze wilt schoonmaken. Zin en tijd voor een gehele renovatie? Dan is een grondig reiningingsmiddel als Saphir Renomat iets voor jou. Wil je enkel vuil verwijderen? Dan raden we Saphir Lotion aan. Saphir Lotion is een milde reiningingslotion die enkel vuil aan de oppervlakte van de schoenpoetslaag aanpakt.

Shop onze reinigings producten

 


2. Verzorg

Voor soepel & gezond leer

Na het reinigen van je schoenen is het leer van je schoenen blootgesteld en is het een goed moment om deze in te smeren met een verzorgende schoencrème of leervet. Een goede verzorging van het leer onder de lagen schoenpoets houdt je schoenen in goede conditie en zorgt dat ze langer mee gaan. Vergeet niet om de schoencrème of schoenvet in het leer te laten trekken. Daarna dienen de schoenen licht opgeborsteld te worden om overtollig crème of vet te verwijderen. Hierna zijn de schoenen klaar voor een goede poetsbeurt.

Shop onze verzorgings producten

 


3. Poets

Laat je schoenen stralen & geef ze een natuurlijke bescherming

Om je schoenen te laten glanzen kan je een schoencrème, schoenwas of beide gebruiken. Een schoencrème trekt beter in het leer en heeft daardoor een zeer hoog verzorgende kwaliteit en voegt een matte glans toe aan de schoen. Een schoenwas trekt slechts gedeeltelijk in het leer en geeft een meer beschermende coating die een hoogglans afwerking heeft. Om te profiteren van beide kwaliteiten kan je ervoor kiezen om beide producten te gebruiken.

Shop onze poets producten

 

  

Laat je inspireren door een van onze schoenpoetsvideo's!

Om je daadwerkelijk te laten zien hoe je het beste voor je schoenen kunt zorgen hebben wij een eigen video sectie op de website geplaatst. Hier tref je al onze video's aan met betrekking tot het verzorgen van glad leer of suède. We willen graag dat onze klanten geïnformeerd en met een verzekerd gevoel hun schoenen verzorgen. Onze video sectie tref je hier.

 

Basic schoenpoets instructie

"Alles wat je nodig hebt"


The Ultimate shine -Spitshine

"Hoogglans voor je schoenen"


Royal Schoenpoets instructie

"De all inclusive behandeling"