You are not logged in

Vragen?Bel Ons Op: 020 2611 746
  • Persoonlijk advies van onze expert
  • Dagelijkse verzending, Nederland & België
  • Gratis verzending in NL, Vanaf €50
  • 45 Dagen tijd om te ruilen
  • Persoonlijk advies
  • Snelle levering
  • 45 Dagen ruilen

Sneakers

 

1. Reinigen

Verwijder vuil & maak zolen weer wit

Om sneakers gemaakt van suède, glad leer, canvas en synthetische materialen weer mooi schoon te krijgen raden wij aan deze grondig in te zepen met Saphir Omninettoyant schoen shampoo. Deze lichte shampoo is geschikt voor meeste sneakers. Voor leren lak sneakers dien je Vernis Rife te gebruiken. Let er op dat sommige (vaak suède) sneakers hun kleur hebben opgespoten in plaats van dat het materiaal is doorgedrenkt met kleur. Dit kan zorgen dat de kleur kan uitlopen wanneer deze word gewassen met water en Omninettoyant. Als er op je suède sneakers nog hardnekkige vlekken zitten na het wassen kan je deze uitgummen met een Saphir Gommadin blokje. Glad leren sneakers zijn het beste te wassen met Avel leerzeep.

Shop onze sneaker reinigings producten

 


2. Verzorgen

Geef je sneakers een make over

Na het reinigen van voornamelijk suède en glad leren sneakers is het van belang deze weer hun frisse look terug te geven. Bij suède sneakers kan je dat door door ze in te spuiten met de renoverende Renovator spray van Saphir. Na het inspuiten dien je de sneakers even 10 minuten weg te leggen en daarna op te ruwen met een suède borstel voor een natuurlijke look. Zo kam je ook alle haartjes één kant op voor een egaler effect. Glad leren sneakers hebben iets meer voeding nodig en gelukkig hebben we daar Saphir Renovateur voor. Deze conditioner bevat alles wat leer nodig heeft en laat het leer als het ware weer stralen. Na het insmeren even uitpoetsen om overbodige crème te verwijderen. 

Shop onze sneaker verzorgings producten

 


3. Beschermen

Houdt je sneakers strak en kreuk vrij

Suède sneakers kan je goed beschermen met Saphir Super Invulner spray. Daarna is het weer zaak om ze even op te ruwen met een suède borstel. Om glad leren sneakers te laten glanzen kan je een schoencrème, schoenwas of beide gebruiken. Na het insmeren met een insmeerborstel dien je ze uit te poetsen met een uitpoetsborstel. Om je sneakers mooi in model te houden raden wij aan om ze op te bergen met een paar schoenspanners er in. Deze zorgen er voor dat de schoen in zijn originele staat opdroogt na het dragen, maar ook om kreuken in de wreef uit te stellen. Daarnaast oogt het ook leuk als je sneakers erbij staan als een net paar schoenen. Daarnaast is het handig om je sneakers in een schoenzak op te bergen om schade en krassen te voorkomen. Een schoenendoos is natuurlijk een goed alternatief voor een schoenzak, maar kan onhandig zijn bij een beperkte hoeveelheid ruimte in je schoenenkast. 

Shop onze sneaker bescherm producten

 

  

Laat je inspireren door een van onze schoenpoetsvideo's!

Om je daadwerkelijk te laten zien hoe je het beste voor je schoenen kunt zorgen hebben wij een eigen video sectie op de website geplaatst. Hier tref je al onze video's aan met betrekking tot het verzorgen van glad leer of suède. We willen graag dat onze klanten geïnformeerd en met een verzekerd gevoel hun schoenen verzorgen. Onze video sectie tref je hier.

 

Basic schoenpoets instructie

"Alles wat je nodig hebt"


The Ultimate shine -Spitshine

"Hoogglans voor je schoenen"


Royal Schoenpoets instructie

"De all inclusive behandeling"