You are not logged in

Vragen?Bel Ons Op: 020 2611 746
  • Persoonlijk advies van onze expert
  • Dagelijkse verzending, Nederland & België
  • NL Verzending €3,95, vanaf €50 gratis
  • 45 Dagen tijd om te ruilen
  • Persoonlijk advies
  • Snelle levering
  • 45 Dagen ruilen

Workshop schoenpoetsen 10 oktober - VOL

* Verplichte velden

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 20,00

Tijdens onze workshop schoenpoetsen leren wij je hoe je schoenen goed onderhoudt en alle verschillende verzorgingsproducten gebruikt. Hoe maak je leer schoon, hoe voed je dat leer daarna weer, hoe haal je de kleur van leer op, hoe werk je beschadigingen bij? Op dat soort vragen krijg je tijdens het poetsen van je eigen schoenen antwoord. Wij begeleiden je in het hele proces van schoonmaak tot high gloss finish en vertellen je ondertussen van alles over de producten die we gebruiken.

Saphir Médaille d'Or
We werken tijdens de workshop exclusief met de producten van Saphir Médaille d'Or, het beste schoenpoetsmerk in de wereld. De producten van Saphir zijn gebasseerd op natuurlijke producten zoals bijenwas, nertsolie, en natuurlijke terpentine gemaakt van dennenbomen. Deze combinatie van ingrediënten maakt de perfecte combinatie voor de verzorging van leer zonder daarin consessies te doen in de vorm van synthetische bestandsdelen die het leer op de lange termijn aantasten.

Hoe lang duurt de workshop?
De cursus duurt ongveer één á anderhalf uur afhankelijk van hoe enthousiast er gepoetst wordt door de kandidaten. We richten ons volledig op het onderhouden van glad leren (kalfsleren) schoenen, maar bij interesse kunnen we ook een korte uitleg geven over het schoonmaken van suède schoenen mits de tijd het toelaat. 

De schoenpoetsset
Optioneel, kan je een schoenpoetssetje bij de workshop bestellen. Dan kan je thuis direct aan de slag met het onderhouden van je schoenen. Je kan hieronder aangeven welk setje je wil. Je kunt voor in de set kiezen welke kleur Pommadier schoencrème je wil (zwart voor zwarte schoenen, kleurloos voor alle andere kleuren). Daarnaast zit er in deze set een fles Lotion, een insmeerdoek en een schoenpoetsborstel.

Wanneer: zaterdag 10 oktober, 14:00 
Waar: The ShoeCare-Shop Office, Tolstraat 186HS, Amsterdam
Maximale beschikbaarheid: 3 personen

  • WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN :
  • 9,2 uit 10 (1500+ BEOORDELINGEN)