You are not logged in

Vragen?Bel Ons Op: 020 2611 746
  • Persoonlijk advies van onze expert
  • Gewoon dagelijkse verzending
  • Verzending €3,95, vanaf €50 gratis
  • 45 Dagen tijd om te ruilen
  • Persoonlijk advies
  • Gewoon dagelijkse verzending
  • 45 Dagen ruilen
Terugblik: Amsterdam Super Trunk Show

Slechts een paar dagen geleden hielden we de Amsterdam Super Trunk Show. Het was een geweldige dag waarop we meer dan 300 bezoekers hebben mogen ontvangen. Gezien het de eerste editie van de Amsterdam Super Trunk Show was en tegelijkertijd het Corona virus voor al veel onzekerheid zorgde zijn we blij dat zo veel mensen er alsnog voor kozen om het event te bezoeken om hun liefde voor schoenen en stijl te tonen. We willen de deelnemende merken bedanken voor hun tijd en inzet. Samen hebben we er een geweldig succes van gemaakt! We geven je graag een samenvatting van het event middels fotografie.

De locatie stond al snel vol met mensen

Direct na het openen van de deuren stroomde er mensen binnen en was er een goede sfeer. Bezoekers waren erg geïnteresseerd in de schoenen en de verschillende aanwezige merken. Als voorzorgsmaatregel stonden er in de ruimte meerdere bordjes geplaatst om aan te geven dat het ok was om geen handen te schudden, en de herinnering om vaak grondig je handen te wassen. Zo hebben we de verdere verspreiding van het virus zo veel mogelijk proberen te remmen. Met dat uit de weg, laten we je graag wat zien hoe het was op de Amsterdam Super trunk Show.

     
Skolyx & TLB tafel

     
Sons of Henrey met hun nieuwe lijn sneakers

     
Zwartjes met Crockett & Jones, Magnanni and Santoni

     
The Hand metEdward Green

     
Bridlen met hun nieuwe Good Year welted lijn

     
Arturo met vrolijk gepatineerde schoenen

Om 14:00 was het tijd voor het eerste kampioenschap schoenpoetsen! De comeptitie werd mede mogelijk gemaakt door Saphir, Dumco en The ShoeCare-Shop. De schoenen die gepoetst moesten worden waren van Magnanni en werden verzorgd door Zwartjes. Het doel was om de schoenen binnen 20 minuten zo glanzend mogelijk te poetsen. De drie finalisten waren Theo Frijn, Mike Reuvekamp en Jan Quinten Oskam. Alle kandidaten waren goed in hun element wat zorgde voor een spannende wedstrijd met zeer gelijke resultaten! Er kan er echter slechts één winnen en dat was dit jaar Theo Frijn. Gefeliciteerd met de titel!

     
Er was forse competitie tussen de kandidaten

     
Ze beginnen al goed te glanzen

     
Voor de competitie werd er nog wat gelachen

     
De beoordeling. Van links naar rechts: Bas van Exter, Marc Moura, Yvo van Regteren Altena
     
Er kan slechts één winnaar zijn. Theo Frijn met Marc Moura (eigenaar van Saphir)