You are not logged in

Vragen?Bel Ons Op: 020 2611 746

Gepersonaliseerde leren label voor schoenspanners - lus

Ben je op zoek naar een organisatiesysteem voor je schoenen collectie of een leuk persoonlijk cadeau? Met deze leren labels geef jij je luxe Sir Beecs schoenspanners een leuke persoonlijke touch. Een perfect cadeau voor een jubileum, bruiloft, of bijvoorbeeld als afstudeercadeau. Een paar gepersonaliseerde schoenspanners is natuurlijk ook zeer geschikt als relatiegeschenk met als optie om een bedrijfslogo in het label te laten graveren.

Creëer orde in je schoencollectie met een je eigen sorteersysteem. Label je schoen(spanners) per dag, merk, kleur, of laatste keer poetsen. De mogelijkheden zijn vrijwel oneindig. Natuurlijk kan je ook een klein beetje persoonlijk touch aan je schoenenkast toevoegen door je eigen naam en/of initialen te laten graveren in het label. Laat je creativiteit los.

Geef aan welke naam, felicitatie, datum, initialen, etc. op het label moeten komen en wij zorgen dat de tekst op de labels komen. De labels zijn made to order, dus na bestellen duurt het maximaal twee weken voordat we de labels kunnen uitsturen. Heb je ze sneller nodig of heb je interesse in grotere aantallen? Mail ons dan voor de mogelijkheden.

Ieder label heeft ruimte voor twee regels met maximaal 16 karakters. (Zonder hoofdletters). De labels zijn enkel geschikt voor onze Sir Beecs schoenspanners en kunnen eenvoudig onder de knop vastgedraaid worden. Je kunt de labels dus altijd nog tussen paren schoenspanners wisselen. De labels worden geleverd in een set van 2 labels.

Voor zakelijke bestellingen en het personaliseren met (bedrijfs) logo email naar: support@shoecare-shop.nl

 • Koop 3 voor € 5,50 per artikel

Voorraad status: Verzending na 1-2 weken

Characters left: 12

Characters left: 10

* Verplichte velden

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 7,50
 • WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN :
 • 9,2 uit 10 (1250+ BEOORDELINGEN)
 • Persoonlijk advies

  van onze experts

 • Dagelijkse verzending

  Altijd snel in huis

 • Verzending €3,95

  Vanaf €50 gratis

 • 45 dagen tijd

  om te ruilen