You are not logged in

Vragen?Bel Ons Op: 020 2611 746
  • Persoonlijk advies van onze expert
  • Dagelijkse verzending, Nederland & België
  • Gratis verzending in NL, Vanaf €50
  • 45 Dagen tijd om te ruilen
  • Persoonlijk advies
  • Snelle levering
  • 45 Dagen ruilen

Glad leer

Wanneer je dat mooie paar schoenen hebt gekocht, ze net lekker zitten en je ze met veel plezier draagt, wil je graag dat dit zo lang mogelijk zo blijft! Of het nu Van Bommels, Crockett & Jones, Magnanni's, Santoni's, Greve's of 'you name it' zijn, ze verdienen de verzorging die het leer zo hard nodig heeft. Behandel ze daarom goed, dan zullen ze aanzienlijk langer meegaan!

1.
De eerste stap in het proces van schoenverzorging is het reinigen van je geliefde schoenen, dit kan op twee manieren:

- Voor een oppervlakkige reiniging van de als laatst aangebrachte laag was of crème en voeding gebruik je Saphir Lotion of Saphir Renovateur.
- Voor een diepere reiniging en om oude was- en crèmelagen te verwijderen gebruik je Saphir Renomat of Saddle Soap.  

2. Als je in de vorige stap gekozen hebt voor een grondige reiniging met Renomat of Saddle Soap raden we aan ze daarna eerst te voeden met Saphir Renovateur.

3. Nu zijn je schoenen klaar om een laag crème te krijgen die beschermt, herkleurt en haar doet glanzen, Saphir Pommadier is een allrounder die een perfect resultaat geeft.

4. Maak je schoenen helemaal af door een combinatie te gebruiken van Saphir Mirror Gloss en Saphir Pate de Luxe om een mooie mirror shine te creëren zodat je glanzend de straat over kunt steken!

5. Tot slot voor leren zolen, gebruik Saphir Sole Guard om te beschermen tegen vocht en slijtage van de zolen te remmen.

Artikelen 13 tot 22 van 22 in totaal

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Artikelen 13 tot 22 van 22 in totaal

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2